Primele imagini din noul sezon Casa Dragonului – House of the Dragon. Când are loc premiera

Platforma de streaming HBO Max lanează primele imagini din noul sezon al serialului Casa Dragonului - House of the Dragon. Când are loc premiera celui de-al doilea sezon.

05 dec. 2023, 12:39
Primele imagini din noul sezon Casa Dragonului – House of the Dragon. Când are loc premiera
Când apare cel de-al doilea sezon din Casa Dragonului

HBO Max lansează primele imagini din al doilea sezon din Casa Dragonului – House of the Dragon, o producție a cărei acțiune se petrece cu 200 de ani înaintea celei din faimosul Game of Thrones.

Citește și: Netflix a început producţia serialului românesc „Subteran”. Printre actori se numără Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.

Cel de-al doilea sezon al serialului va avea premiera în vara anului anului 2024, anunță reprezentanții platformei, și va avea opt episoade.

Producția care spune povestea Casei Targaryen are în distribuție nume precum Matt Smith, Olive Cooke, Eve Best sau Steve Toussaint.

Citește și: Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2: „Ne-am speriat tare, au chemat și poliția”

Primul episod Casa Dragonului a fost difuzat în august 2022 și a fost un adevărat succes în România. A fost de departe cea mai populară lansare din istoria HBO și HBO Max în România.