Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol! Ce destinație au ales de această dată vedetele

2023 a fost extrem de încărcat pentru Smiley și Gina Pistol, iar începutul acestui an au ales să și-l petreacă într-un concediu binemeritat, într-o destinație exotică, departe de România.

04 ian. 2024, 11:40

Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol! Nici bine nu au intrat în 2024 că Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat să își încarce bateriile.

Citește și Gina Pistol și Smiley, părinți a doua oară? Ecografia bebelușului a fost pusă în brad, chiar în Ajun: „Crăciunul înseamnă ACASĂ”

Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol!

Însă, nu au plecat singuri, ci alături de fiica lor Josephine, care este obișnuită deja cu vacanțele exotice ale părinților săi.

Și în acest an, cele două vedete au ales să își petreacă concediul undeva la căldură, mai exact în Maldive.

Cu toate acestea, vremea le-a cam dat peste cap planurile și așteptările celor doi soți. Nici bine nu au ajuns pe insulă că o ploaie torențială a și început, însă evenimentul neașteptat nu le-a stricat buna dispoziție a lui Smiley și a Ginei Pistol care au făcut haz de necaz.

„Am ieșit să facem un duș”, a spus Gina râzând.

„Hai în vacanță, în Maldive. O să fie frumos, o să fie soare. O să fie…”, a afirmat și Smiley.

Motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din TV

Vedeta s-a confruntat cu depresie după ce a născut și, mai mult decât atât, și cu un episod de burnout destul de urât și sindromul copilului sărac, având în vedere lipsurile din perioada copilăriei sale.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie.

Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de Covid-19 care au dat cu mine de toți pereții.

Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet”. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a mărturisit Gina Pistol pentru Viva!.

Citește și Gina Pistol și Smiley, momente emoționante în Ajunul Crăciunului, alături de micuța Josephine. Imaginile care au înduioșat internetul