Primele mărturii. Ce spune fiica femeii jefuite la Craiova

Primele mărturii în cazul incidentului de la Craiova, unde o femeie lovită de o maşină a fost jefuită după accident. Fiica victimei povesteşte prin ce a trecut mama sa. De asemenea, poliţia a deschis o anchetă, iar victima de 49 de ani a fost audiată. Chiar dacă pe imagini se vede cum hoţii sustrag mai multe bunuri, aceasta le-a declarat agenţilor că îi lipsesc doar actele şi o agendă. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 10:34
Primele mărturii. Ce spune fiica femeii jefuite la Craiova

„A văzut ţiganca când s-a apropiat de ea şi s-a uitat în ochii ei. Ţiganca a vrut să-i fure aurul de pe ea, moment în care mami şi-a astupat urechile să nu îi fure cerceii. Ţiganca a furat o punguţă cu documentele personale şi o agendă mică care a fost recuperată după câteva ore. Nu ne-am dat seama nici până acum ce a luat ţiganul pentru că telefoanele şi portofelul erau”, a declarat la România TV, fiica victimei.

În imaginile surprinse de un martor se vede clar cum două persoane de etnie romă se apropie de femeia căzută pe marginea drumului.

Fără să le pese de victimă, cei doi au furat tot ce au găsit. Primul care umblă în geantă, un bărbat, se uită atent în jur. Se asigură că nimeni nu-l vede, apoi bagă prada în buzunar.

După câteva minute, o femeie scoate ceva din geanta victimei. Ascunde ce a furat în cămaşă, după care pleacă.

Victima, în vârstă de 49 de ani, a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Ea a fost externată, dar nu a depus plângere că a fost prădată de hoţi.

După apariţia imaginilor, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă. Ei încearcă acum să afle cine sunt cei doi hoţi, dar şi cel care a filmat imaginile şi nu a anunţat poliţia.