Primele şase luni au adus o creştere impresionantă de vânzări pentru Budureasca

Budureasca, producătorul roman de vinuri din Dealu Mare, lansează magazinul online Budureasca, un nou pas în dezvoltarea companiei pe piaţă.

RomaniaTV.net
01 iul. 2014, 14:14
Primele şase luni au adus o creştere impresionantă de vânzări pentru Budureasca

Cu un meniu extrem de intuitiv la navigare, realizat si in varianta responsive pentru smartphone, magazinul on-line este conceput pentru a oferi cunoscatorilor vinului o experienta de cumparare extrem de usor de accesat.

Produsele existente in magazinul on-line sunt accesibile, iar clientii pot opta pentru plata cu cardul VISA sau MASTERCARD sau prin ordin bancar, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp. De asemenea, toti clientii pot apela linia serviciului de relatii cu clientii (0730.585.555) sau pot contacta prin email: [email protected] biroul suport pentru a afla informatii despre stadiul comenzii sau pentru a rezolva orice nelamurire legata de comenzile lor.

In magazinul on-line este prezent intreg portofoliul de vinuri totalizand 8 game, de la gama de top – Origini si pana la oferta Bag in Box DOC 2l si 3l – ce contine vinuri cu aceleasi caracteristici si calitate aferente gamei principale – respectiv gama Budureasca Standard, iar comenzile se pot livra impachetate special pentru a mentine vinurile cumparate intr-o stare optima pana la livrare.

Magazinul on-line Budureasca a fost conceput pentru a face cumpararea online cat mai facila pentru clienti si este parte dintr-un proiect mai amplu de regandire si reorganizare a website-ului de prezentare a companiei (www.budureasca.ro) care a inclus si dezvoltarea unei sectiuni noi de degustari precum si adaptarea variantei in limba engleza.

Cautarea produselor in site a fost consolidata cu optiuni de filtrare, iar clientii pot gasi articole specifice cu ajutorul modulului de cautare integrat in site. De asemenea, clientii pot vizualiza continutul cosului de cumparaturi in orice moment si pot revizui selectia de produse pe loc.

„Reteta succesului se datorează flexibilitatii, adaptarii la modificarile pietei si schimbarilor aduse in strategia de abordare a clientilor care vor sa fie siguri de alegerea lor. Acum, cu atat mai mult cu cat comertul on-line a luat amploare si in industria noastra, decizia noastra de a regandi si de a optimiza zona online a venit foarte natural”, a spus Olga Miloiu, Director Executiv Budureasca.

In plus, in 2014, Budureasca a lansat 2 game noi de vinuri: Exuberant si The Vine in Flames. „Cresterea vanzarilor la export a determinat necesitatea de a crea o gama dedicata si adaptata acestui segment. Astfel, gama The Vine in Flames – a carei poveste si al carei nume ne duce cu gandul in istoria indepartata a Daciei, cand viile au fost arse pentru a nu mai reprezenta o atractie pentru cotropitori – se adreseaza exclusiv pietelor internationale si reuneste vinuri seci, partial maturate la baric si invechite la sticla, cu o personalitate deosebita“, a mai adaugat Olga Miloiu.

Reteaua de distributie Budureasca, prin intermediul distribuitorilor parteneri de pe intreg teritoriul tarii, reprezinta un atu important al cresterii business-ului, de aceea, in fiecare an reprezinta un punct esential pe harta cresterilor extensive.