Primele transferuri la CFR Cluj, după venirea lui Rednic. Au fost aduşi un spaniol şi un ghanez

Preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia ardeleană i-a transferat pe fundaşul spaniol Javier Velayos şi pe atacantul ghanez Sadick Adams.

RomaniaTV.net
14 iun. 2013, 13:16
Primele transferuri la CFR Cluj, după venirea lui Rednic. Au fost aduşi un spaniol şi un ghanez

Velayos a jucat până acum pentru FC Braşov (28 de jocuri în sezonul trecut), el fiind un produs al clubului Real Madrid, în timp ce Sadick Adams (23 de ani) a evoluat pentru naţionalele U-17 şi U-23 ale Ghanei, iar în carieră a trecut pe la Ashanti Gold, Atletico Madrid B, Vojvodina Novi Sad, Etoile Sportive du Sahel. Ultimul club la care a jucat a fost Berekum Chelsea FC (Ghana).

Iuliu Mureşan a anunţat că CFR s-a despărţit de 9 jucători, 8 aflaţi la final de contract în perioada 15-30 iunie (printre care Nuno Claro, Nuno Diogo, Panin, Obiora etc), iar lui Pedro Celestino i-a fost reziliată înţelegerea.

La capitolul veniri, preşedintele grupării din Gruia i-a nominalizat pe Paul Batin (Braşov), Nicoară (Pandurii), Cristi Bud (FC Bihor), Lionn şi Edimar, din Portugalia, reveniţi după împrumuturi.

CFR se va pregăti la Cluj în perioada 14-21 iunie, după care va pleca într-un stagiu de pregătire la Leogang (Austria), ce va dura din 22 iunie până pe 13 iulie.

Echipa antrenată de Mircea Rednic va susţine mai multe jocuri de verificare în această perioadă, existând şanse mari să dispute şi un meci amical cu Borussia Dortmund, pe 13 iulie. Prima partidă de pregătire va avea loc pe 25 sau 26 iunie, adversarul nefiind încă stabilit. Pe 27 iunie CFR va întâlni pe Dinamo Tbilisi, pe 29 iunie va avea loc meciul cu Skenderbeu (Albania), pe 1 iulie este programat un joc cu Volga Nijni Novgorod, pe 3 iulie cu Energie Cottbus, pe 6 iulie cu campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, iar pe 9 iulie cu Viktoria Plzen, campioana Cehiei.