Primele variante ale FRF pentru postul de selecţioner. Vezi cine e favorit să-i ia locul lui Piţurcă

Plecarea lui Victor Piţurcă de la naţionala de fotbal a României pare iminentă, astfel că oficialii FRF au pornit misiunea de a găsi un nou selecţioner.

09 sept. 2014, 13:13
Primele variante ale FRF pentru postul de selecţioner. Vezi cine e favorit să-i ia locul lui Piţurcă

Victor Piţurcă s-a întâlnit marţi cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a-şi rezilia contractul de selecţioner şi chiar dacă părţile nu au ajuns încă la niciun rezultat în acest sens, plecarea lui Piţurcă la Al Ittihad pare doar o chestiune de zile. Pentru a nu fi suprinşi nepregătiţi, oficialii FRF au început deja să sondeze terenul, pentru găsirea unui înlocuitor lui Piţurcă.

Citeşte şi Mai este Victor Piţurcă selecţionerul României? Vezi ce răspuns a dat antrenorul

Potrivit Dolce Sport au fost contactați deja câțiva antrenori liberi de contract.

Ioan Andone, Walter Zenga și Mircea Rednic sunt trei nume luate în calcul de oficialii FRF pentru a-l înlocui pe Pițurcă. Liber de contract, Ioan Andone e principalul favorit să conducă naționala în drumul spre Euro 2016.

Citeşte şi Am ratat calificarea! Pleacă selecţionerul?

Și Viorel Moldovan are șanse să facă pasul spre naționala mare. Selecționer la „tineret”, fostul atacant a făcut o impresie foarte bună oficialilor FRF și intră și el pe lista variantelor de înlocuire a lui Pițurcă.

Ioan Andone este liber de contract de la finalul sezonului, după despărțirea de Al-Ettifaq Damman, formație care a retrogradat din prima ligă a Arabiei Saudite.

Citeşte şi Dovada că Victor Piţurcă pleacă la arabi. Următoarele două zile vor fi decisive