Primele victime la Raliul Dakar 2013. Două persoane au murit într-un accident de circulaţie

Un dramatic accident s-a produs la Raliul Dakar miercuri seara, la ora 21.30 în Peru (ora 04.30, joi, în România), două persoane pierzându-şi viaţa, iar altele şapte fiind rănite. În accident a fost implicat un vehicul de asistenţă de la Dakar 2013.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 11:59
Primele victime la Raliul Dakar 2013. Două persoane au murit într-un accident de circulaţie

Conform unui comunicat al societăţii organizatoare a Raliului Dakar 2013 (ASO), în accident au fost implicate trei maşini, două taxiuri şi un vehicul de asistenţă al Raliului, în care se aflau trei persoane. În afara celor două persoane decedate, alţi şapte oameni au fost transportaţi la spitalul din Tacna.

Persoanele decedate sunt conducătorul şi pasagerul unui taxi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de vehiculul de asistenţi al raliului.

Unul dintre taxiuri a fost lovit frontal de maşina de asistenţă, iar cel de-al doilea taxi a vrut să evite coliziunea, dar manevra bruscă a şoferului a făcut ca maşina să se răstoarne de mai multe ori.

Accidentul a survenit la puţin timp după încheierea etapei a V-a a Raliului Dakar, care a avut loc între localitatea peruană Arequipa şi oraşul chilian Arica.