Primii Faimoşi de la Survivor România 2023. Noul sezon se anunţă unul incendiar

Primii Faimoşi de la Survivor România 2023. Primul sezon difuzat la Pro TV a înregistrat audienţe colosale, astfel, producătoarii au pregătit o nouă ediţie, care se anunţă a fi una incendiară, cu concurenţi aleşi pe sprânceană.

11 dec. 2022, 12:50
Primii Faimoşi de la Survivor România 2023. Noul sezon se anunţă unul incendiar
Primii Faimoşi de la Survivor România 2023

Primii Faimoşi de la Survivor România 2023.  Chiar dacă echipele nu au formate în totalitate, se pare că primele celebrități au răspuns afirmativ. Vedetele care vor pleca în Republica Dominicană pentru a reprezenta tabără „Faimoșii” sunt Carmen Grebenișan, Vika Blochina și Maria Constantin. Tot din echipa celebrităților va mai face parte și Maria Constantin, Bianca Patrichi și Ștefania Stănilă.

Primii Faimoşi de la Survivor România 2023

Fanii emisiunii „Survivor” nu au fost prea încântați de alegerile producătorilor. Cei de acasă sunt de părere că unele nume nu au ce căuta acolo și că nu vor rezista prea mult. Însă, Carmen Grebenișan și Vika Blochina au expriența unor astfel de show-uri. Ambele au participat la „Asia Express” și au ajuns destu de departe în competiție.

Cât despre Maria Constantin, a participat la „Splash! Vedete la apă” și a demonstrat că este un adversar de temut.

Citeşte şi: Tragedie uriaşă la Survivor. Unul dintre cei mai cunoscuţi concurenţi a murit în condiții suspecte

Când va începe Survivor 2023

Alex Delea a ținut să afle de la el că celebrul show va debuta în ianuarie 2023.

Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalina, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnul Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a spus Alex Delea în finala  „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

Cum s-a bucurat de o pupularitate foarte mare și a luptat din greu, nici nu pare de mirare că a reușit să câștige Survivor 2022. Acesta a plecat acasă cu 120.000 de euro.

Inimos din fire, acesta a hotărât ca o parte din bani să meargă la mama lui. „I-am dat o parte din bani mamei să facă ce vrea cu ei. I-am dat 20.000 de euro, pentru că nu a vrut mai mult. A fost un moment, pe care l-am așteptat și eu și ea de foarte mult timp. I-am spus: Mamă, trebuie să-ți trimit bani”, a declarat Alex Delea.