Cine sunt concurenții care vor pleca la Survivor România 2023. Se anunță surprize mari

Survivor România a început deja castingul pentru un nou sezon. Pe coridoarele trustului PRO TV e forfotă mare și asta pentru că se pun la punct ultimele detalii legate de show.

25 nov. 2022, 19:42
Cine sunt concurenții care vor pleca la Survivor România 2023. Se anunță surprize mari

Survivor România a început deja castingul pentru un nou sezon. Este unul dintre cele mai așteptate show-uri de anul viitor, iar telespecatorii  stau cu sufletul la gură să afle ce concurenții sunt pe listă.

Cine sunt vedetele care vor pleca în Republica Dominicană

Ei bine mult a fost, puțin a rămas, Conform Fanatik, vedete din lumea muzicii, a sportului sau chiar a filmului se pregătesc de plecarea în Dominicană. Pe lângă aceste nume sonore, cei din trsutul PRO își doresc să aducă și persoane cu povești de viață interesante.

Unul dintre numele vehiculate care își pregătește bagajul este chiar Mihai Smărăndescu , care trebuia să fie prrezent în ediția trecută la Survivor, însă i s-a refuzat participarea.

,,Nu pot să discut despre asta, nu s-a făcut niciun anunț oficial”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu pentru fanatik.

Citește și: Neti Sandu a împlinit 64 de ani. Ce surpriză de proporții i-au pregătit colegii

Totodată el a a mai declarat că și dacă va merge la celebrul show nu va face parte din prima tură de vedete și asta pentru că are un motiv foarte serios pentru a lipsi.

”Pe 19 ianuarie se va naște băiatul meu. Alexandra, soția mea, este însărcinată, îl va naște pe Patrick chiar atunci când începe Survivor România. Nu aș lipsi pentru nimic în lume de la nașterea băiatului, cred că e de înțeles. Apoi am și o luptă în gala lui Cătălin Moroșanu din februarie. Apoi, mai vedem, nu zic nu”, a mai menționat acesta.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu s-a certat cu tatăl său, fost Faimos la Survivor 2022. Cei doi nu și-au mai vorbit, iar totul ar fi plecat de la bani,

,,Nu am mai vorbit cu el, probabil nici nu o să o mai fac, dar așa e mai bine. Ce să ne mai spunem, a spus el totul. Nu, sunt convins că nu ne mai putem împăca vreodată. A uitat că are și alți copii, dar asta e treaba lui, nu a mea. Sunt ceva mai matur decât el, eu îmi dau seama că între noi e o legătură de sânge, chiar dacă el nu și-o dorește. (…)Când ni s-au despărțit drumurile, el mi-a sunat managerul să rupă contractul cu mine, mi-a sunat sponsorii să nu mai îmi dea bani… Am plâns atunci. (…) Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii. Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are. Banii pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui. Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu”, povestea Mihai Zmărăndescu pentru FANATIK.

Citește și: Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO