Primii paşi pentru a începe o dietă sănătoasă. Cum să slăbeşi fără să te înfometezi

Dacă vrei să slăbeşti în mod sănătos, fără ca după aceea să te îngraşi de doua ori mai tare decăt înainte, atunci ar trebui să ştii că există o serie de paşi care trebuie făcuţi pentru a începe o dietă sănătoasă, care te slăbeşte şi care nu te înfometează.

20 oct. 2015, 06:03
Primii paşi pentru a începe o dietă sănătoasă. Cum să slăbeşi fără să te înfometezi

Nutritionistii si psihologii au cazut de acord ca este in aceeasi masura important felul in care este abordata problema greutatii prea mari cat si dieta care te ajuta sa slabesti.

Mai mult decat atat, se pare ca in procesul de slabire felul in care iti setezi mintea sa actioneze are un rol egal cu dieta si cu exercitiile fizice.

Mai precis, pentru a reusi sa slabesti in mod sanatos, fara infometare si sa nu te ingrasi inapoi dupa o dieta, este important sa urmezi acesti pasi:

In primul rand, recunoaste ca ai o problema in ceea ce priveste greutatea. Mai mult decat atat, este important sa iti dai seama ca aceasta problema iti va afecta toata viata, mai ales la batranete, daca nu o rezolvi.

Daca esti trecut sau trecuta de o anumita varsta, nu te speria. Daca vrei sa slavesti, se poate, insa trebuie neaparat sa iti doresti asta.

Realizeaza faptul ca pentru a slabi trebuie sa iti schimbi modul de viata. Si nu, nu este vorba doar de dieta in sine. Este vorba efectiv de stilul de viata pe care il duci, care te-a adus in situatia de a avea o greutate excesiva.

Respecta cu sfintenie regulile principale ale fiecarei diete de slabit, oricare ar fi aceasta dieta. Acestea sunt:
– Mananca zilnic micul dejun

Citeşte continuarea pe Lyla.ro