Primul ANTRENOR al Stelei care RECUNOAŞTE: „Am băgat în teren echipa făcută de GIGI BECALI”

Fost antrenor la Steaua, Ilie Stan a vorbit joi seara la Dolce Sport despre o întâmplare petrecută pe vremea când antrena echipa din Ghencea.

15 mai 2014, 18:50
Primul ANTRENOR al Stelei care RECUNOAŞTE: „Am băgat în teren echipa făcută de GIGI BECALI”

„Am avut o relaţie bună cu GIGI BECALI, dar a fost un moment când a trebuit să renunţ. A aflat a două zi şi la prima oră mi-a spus să mă întorc, dar am spus că nu mai vin. El atunci a zis că pentru ce am făcut primesc 100.000 euro dacă voi câştiga campionatul şi Andrei, băiatul meu, va fi pe viaţă la Steaua. I-am spus să dea Dumnezeu să câştige campionatul şi vedem ce o să fie.

Dacă eram puţin mai uniţi atunci, câştigam campionatul. Mă refer numai la jocul de la Târgu Mureş, am pierdut cu 1-0. Ţin minte, seara am avut o discuţie cu Gigi Becali şi i-am spus să facă el echipa. Şi a făcut-o şi am pierdut.

I-am spus să facă echipa pentru că eu o făcusem într-un fel şi el nu a fost de acord. Am băgat echipa făcută de patron, cu schimbările pe care le-a vrut patronul.

Nu GIGI BECALI a fost cel care în noaptea aceea a zis să facă acea echipa. A fost influenţat. Începuse echipa să joace şi le nu convenea unora că rămân în continuare la Steaua”, a spus Ilie Stan pentru Dolce Sport.

Ilie Stan a antrenat-o pe Steaua în sezonul 2011-2012.

Citeşte şi Gigi Becali, DECIZIE-ŞOC după întâlnirea cu fotbaliştii de la STEAUA. Cine VINE, cine PLEACĂ