Imagini cu primul calculator Apple, de acum 37 de ani

Publicat: Luni, 26 Noiembrie 2012 16:02 // Actualizat: Luni, 26 Noiembrie 2012 16:02 // Sursa: RTV.net

Primul calculator realizat de Steve Jobs şi unul dintre cofondatorii Apple Computer, Steve Wozniak, a apărut în magazin în anul 1976. El s-a numit Apple-1.

La început, mecanismul inventat de Jobs nu era montat, fiecare utilizator trebuia sa-l asambleze acasă, sudând cipurile necesare în panoul cu circuite, apoi aprovizionînd aparatul cu sursă de alimentare, tastatură şi monitor, arată un articol din Time.

Unul dintre primele magazine de calculatoare din lume a fost deschis în 1975, în California, de către Paul Terrell, cel care a comercializat primul Apple-1. Iniţial, proprietarul magazinului nu a fost de acord cu vânzarea dispozitivului, întrucît el dorea computere gata asamblate.

Odată ce Jobs a montat computerul, Terrel a devenit primul dealer Apple din lume şi cel care a contribuit la transformarea Apple dintr-un proiect, într-o companie. Acesta a mărturisit pe pagina sa de Facebook că a plătit 500 de euro pentru un computer Apple-1.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Apple Apple-1 fotografii primele computere Apple primul Apple Steve Jobs Steve Wozniak
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 apr 16:41
...în 1957 primirea unui calculator reprenta o muncă titanică de transport şi descărcare. Citeşte şi Imagini cu primul calculator Apple, de acum 37 de ani După cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos, computerul livrat Departamentului de...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H