Primul CĂRUCIOR pentru bebeluşi de la Aston Martin. Vezi care este preţul

Aston Martin, compania care produce maşini de lux în valoare de milioane de lire, va lansa în cursul lunii aprilie un cărucior pentru bebeluşi, în parteneriat cu o companie de cărucioare, care va costa mai multe mii de lire.

RomaniaTV.net
28 feb. 2013, 08:12

Inspirat după modelul de maşină Aston Martin One-77, căruciorul va fi unul dintre cele mai performante de pe piaţă. Potrivit The Sun, interiorul va fi căptuşit cu Alcantara , o piele de căprioară foarte fină, la fel ca şi scaunule maşinii în valoare de 1.2 milioane de lire, preferată de spionul James Bond  în ultimul film al celebrei serii.

Citeşte şi A furat un iPhone din mâinile unui bebeluş VIDEO

De asemenea, roţile căruciorului sunt inspirate de acelaşi autoturism, fiind eficiente pe orice fel de teren. O suspensie silenţioasă, pe bază de aer, îi va oferi comfort copilului în orice moment, îndiferet de denivelările drumului. Mânerul ajustabil le va oferi şi părinţilor plăcere, deoarece crează o experienţă unică. Simbolul de la Aston Martin va fi prezent pe fiecare roată şi pe mâner.

Preţul nu este unul mic, el fiind vândut pentru suma de 2.000 de lire. Mai mult, vor fi vândute doar 800 de produse. Printre clienţi se numără prinţul william şi Kate Middleton.

Citeşte şi Un milion şi jumătate de euro: Cea mai scumpă maşină second-hand din România