Primul caz din istorie: Au obligat un CUPLU să schimbe numele COPILULUI, dintr-un motiv BIZAR

O judecătoare din Texas a obligat o familie să schimbe numele bebeluşului lor de doar şapte luni după ce a fost indignată de el. Astfel, în loc de Mesia, copilul se va numi Martin.

12 aug. 2013, 16:15
Primul caz din istorie: Au obligat un CUPLU să schimbe numele COPILULUI, dintr-un motiv BIZAR

O familie din America a fost obligată să schimbe numele băieţelului lor, din Mesia în Martin, după ce judecătorii au considerat că atât minorul, cât şi cei din jur, ar putea să fie lezaţi de el. Potrivit NY Daily News, copilul se va numi Martin DeShawn McCullough, cu toate că părinţii au fost deranjaţi de acest lucru.

Citeşte şi Cele mai bizare nume date copiilor de către vedetele de la Hollywood

L-ar putea pune în diferite conflicte cu anumite persoane, iar la vârsta asta el nu îşi poate alege singur numele„, a declarat judecătoarea Ann Ballew, care a adăugat că acel nume poate fi purtat doar de o singură persoană, Isus Hristos.

Mama minorului, Jaleesa Martin din Newport, a declarat că va face apel, mai ales că este pentru prima oară în istorie când numele unei persoane este schimbat printr-o decizie judecătorească.

Citeşte şi Un caz şocant care a uimit lumea: Are OPT ANI, dar seamănă cu un bebeluş de CÂTEVA LUNI FOTO

„Fiecare face ce vrea cu viaţa lui, deci cred că am voie să îi pun copilului ce nume vreau eu„, a declarat părintele indignat de întreg incidentul.