Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Gestul emoţionant făcut de fiul manelistului FOTO

Sărbătorile vor fi mai triste în familia manelistului Petrică Cercel, însă fiul său a ținut să-și omagieze tatăl într-un fel special. Ionuț Cercel a împodobit bradul de Crăciun, din acest an, cu fotografiile tatălui său!

24 dec. 2021, 12:47
Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Gestul emoţionant făcut de fiul manelistului FOTO

Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Familia celebrului manelist care a murit după ce s-a infectat cu Covid-19 va petrece cele mai triste sărbători de Crăciun.

Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Gestul emoţionant făcut de fiul manelistului

Ionuț Cercel suferă, în continuare după moartea tatălui său. Pentru a-şi alina suferința și dorul, a făcut un gest special, chiar de Crăciun. Artistul a postat pe rețelele de socializare un clip cu bradul pe care l-a împodobit de sărbători, împreună cu familia. În locul obișnuitelor globuri și ornamente, a ales să pună în pomul de Crăciun globuri cu fotografia lui Petrică Cercel!

Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid-19

Acesta nu este singurul gest special pe care Ionuț Cercel l-a făcut în memoria tatălui său. De curând, după moartea lui Petrică Cercel, fiul său a lansat o melodie specială. Este ultima piesă pe care a compus-o regretatul cântăreț, înainte să se stingă, şi se intitulează „Facă-se voia Ta!”. „Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și de aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a spus Ionuț Cercel.

Petrică Cercel a murit în luna septembrie după ce a fost internat în stare gravă la spital, infectat cu Covid-19. Deși fusese testat pozitiv, a refuzat ajutorul medicilor, crezând că poate să scape cu tratament acasă. Situația s-a înrăutățit și a ajuns la spital prea târziu!