Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022. Cristina îşi asumă atracţia pentru ispita Bogdan: „Aleg prospețimea”

Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022. Chiar dacă păreau că sunt un cuplu extrem de sudat, lucrurile s-au dovedit a fi cu totul și cu totul altele. Cristina, iubita lui Sebastian, a mărturisit că se simte atrasă de ispita Bogdan şi îi va da papucii partenerului său

31 mai 2022, 17:47
Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022. Cristina îşi asumă atracţia pentru ispita Bogdan: „Aleg prospețimea”
Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022

Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022. Cristina și Sebastian au fost unul dintre cele cinci cupluri de la „Insula Iubirii”. Cei doi au ales să își supună relația plină de iubire celui mai mare test posibil. După ce au ajuns în Thailanda, aveau să întâmpine momente pline de durere.

Citeşte şi: Vorbe grele la Insula Iubirii. Ispita Eda şi Lavinia, mesaje tăioase: „Tu mi-ai luat bărbatul, nu poţi să îmi plângi de milă acum”

Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022

Cristina i-a șocat atât pe cei din casă, cât și pe partenerul ei, aflat de cealaltă parte a insulei. La testimoniale, Cristina a făcut noi dezvăluiri. Concurenta a adus în discuție un aspect important şi a menționat faptul că atât timp cât simți atracție față de o altă persoană, fiind deja implicat într-o relație, înseamnă că te afli în relația greșită.

Pentru ea, Sebastian reprezintă profunzimea, și ispita Bogdan, prospețimea. În acest caz, concurenta a ales să rămână cu prospețimea. Cristina a menționat că alegerea ei de astăzi reprezintă și cel mai frumos cadou pe care putea să i-l facă lui Bogdan.

Atâta timp cât exista atracție față de o altă persoană și ești într-o relație, înseamnă că nu ești în relația potrivită. Așa cum am spus, Sebastian este profunzimea, iar Bogdan este prospețimea. Iar eu aleg prospețimea. De ziua lui, îi fac cel mai frumos cadou – libertatea”, a declarat Cristina la bonfire.