Două ispite de la Insula Iubirii 2022 au fost eliminate. Despre cine este vorba: „Probabil aveau o temere ca ea să nu ajungă la sufletul lor”. FOTO

În episodul 8 al emisiunii Insula Iubirii, difuzat pe Antena 1, marți seară, au avut loc primele eliminari, una de partea ispitelor feminine, alta de partea celor masculine. Iată cine sunt cei doi concurenți care au plecat din Thailanda.

25 mai 2022, 17:42
Două ispite de la Insula Iubirii 2022 au fost eliminate. Despre cine este vorba: „Probabil aveau o temere ca ea să nu ajungă la sufletul lor”. FOTO

Fiecare dintre băieți a votat, în secret, ispita feminină care să plece de la Insula Iubirii, pe bilețele. Maria a primit 3 voturi, iar Lavinia două, așa că prima a fost nevoită să plece de pe Insula băieților.

Maria este prima ispită feminină care pleacă de la Insula Iubirii

După ce a aflat, votul, Maria a explicat de ce crede că a fost scoasă din concurs. Tânăra crede că cei care au votat-o au făcut-o pentru că nu a reușit să interacționeze cu toți. Ana Maria crede că eliminarea a fost strategică.

Citește și: Momente incendiare la Insula Iubirii 2022. Rey şi ispita Eda au ajuns în Camera Liberă: „Au o relaţie toxică”

„Unii dintre ei au simțit să mă voteze pentru că nu am inteacționat cu ei. Eu știu că nu mi-am îndeplinit un rol de ispită aici pentru că nu am vrut. Am spus de la început, de când am venit, că nu am un rol predefinit.

Că voi lăsa totul să curgă de la sine. Nu înseamnă că nu mi-au plăcut acești băieți. Dar pe cei cu care am interacționat mai mult i-am introdus în friends zone. Așa fac eu, în momentul în care nu văd mai mult. Și atunci aș fi jucat un rol care nu mi-ar fi plăcut”, a explicat Maria de ce crede că a fost eliminată.

Anamaria consideră că a fost o eliminare strategică: „Au scăpat de cea mai puternică ispită. Probabil aveau o temere ca ea să nu ajungă la sufletul lor într-un mod diferit față de noi celelalte, datorită experienței ei de viață”.

Maria Vornicu, 37 de ani, stewardesă, a spus în ultimul testimonial de pe Insula Iubirii: „Plec de pe Insula Iubirii cu gânduri bune, a fost o experiență bună pe care cu siguranță nu o voi uita și vă mulțumesc”.

Citește și: Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii. Ce au spus Rareş şi Bogdan după ce și-au văzut iubitele sărutându-se

Dinu este ispita masculină care a fost eliminată

La fel cum s-a întâmplat și în cazul băieților, fetele au fost și ele nevoite să aleagă o ispită masculină care să părăsească competiția. Dinu a fost cel care a fost eliminat în cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii.

„La fel cum le-am spus, experiența e un test al relațiilor. La mine e de adaptabilitate. Nu am simțit să interacționez decât cu foarte puține persoane de aici”, a declarat Dinu la Antena 1.