Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022. Trei concurenţi au fost nominalizaţi

Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022. Al doilea joc, care a avut ca miză mâncare, dar şi imunitate, a fost câştigat de echipa Războinicilor. Aşadar, trei Faimoşi au fost propuşi spre eliminare: Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu şi Xonia.

18 ian. 2022, 11:57
Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022. Trei concurenţi au fost nominalizaţi
Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022

Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022. La vot, scorul a fost foarte strâns și nominalizările s-au făcut atât din punct de vedere sportiv, cât și moral.

Citeşte şi: Otilia Bilionera, probleme la Survivor România 2022. Medicii i-au interzis să intre la prima probă

Primul Faimos eliminat de la Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu a fost prima care a primit nominalizarea din partea colegilor. Vedeta este acum în pericol să plece acasă, după o singură ediție. „Mă așteptam să fiu nominalizată că am probleme de sănătate, port orteze. Sunt considerată veriga slabă. Dar, dacă publicul va vrea o să rămân, voi rămâne în competiție”, a spus Roxana.

Cred că pot demostra că sunt sportivă și că pot. Vreau să îi mulțumesc echipei mele că a avut încredere în mine și sper ca cei de acasă să aibă încredere în mine”, a spus Xonia.

La rândul lui, Cătălin Zmarandescu a declarat că nu  se miră că a fost nominalizat. El a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care Roxana Ciuhulescu și Laura Giurcanu.

L-ai înjurat pe TJ și nu a fost foarte frumos. Nu ne cunoaștem încă atât de bine și nu cred că este ok să înjuri om pe la spate. Avea nervi, dar acesta nu este un motiv să fii agresiv și să vorbești urât”, i-a spus Laura Giurcanu lui Zmărăndescu.

Care dintre cei trei concurenți de la Survivor România va fi eliminat, se va afla în ediţia de marţi seara, la Pro TV.

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022

Vedeta a avut mai multe probleme de sănătate înainte de a pleca spre Republica Dominicană, iar doctorii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului.

În ediţia de luni a Survivor România, Andeei Tonciu i s-a făcut rău în timpul jocului. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot”, a spus Andreea Tonciu, înainte de a fi dusă la ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale. Vedeta nu a mai putut intra pe traseu după şi a fost înlocuită de Laura Giurcanu.