Survivor România 2022. Cum au reacţionat Faimoşii când au văzut unde vor dormi: „Suntem în junglă”

Survivor România 2022. După un joc care i-a epuizat fizic, concurenții trebuie să înfrunte acum realitatea dură: locul unde vor trebui să traiască pentru câteva luni. Primul joc al show-ului a fost câştigat de Războinici, asta după ce Faimoşii conduceau scorul.

17 ian. 2022, 08:29
Survivor România 2022. Cum au reacţionat Faimoşii când au văzut unde vor dormi: „Suntem în junglă”
Survivor România 2022

Survivor România 2022. Aici vor dormi, aici vor mânca, aici vor lega prietenii, aici se vor certa. Echipele trebuie să construiască totul aproape de la zero, neavând nici măcar un acoperiș, în condițiile în care plouă destul de des.

Citeşte şi: Zanni, înlăturat de la Survivor România? Urma să semneze cu Pro TV

Survivor România 2022. Ce spun Faimoşii

CRBL spune că se aștepta la ceva mult mai rău, cum ar fi să doarmă direct pe pământ, în timp ce Liviu Mihalca spune că acum simte că îl lovește realitatea.

Am venit, ne-am dat jos din barcă, în junglă, în junglă. Sincer, m-am bucurat foarte tare, pentru că eu mi-am imaginat că o să fie mai rău. Şi anume, eu crezut că e pământ şi atât„, a spus Crbl.

Când am ajuns, locul ăsta mi s-a părut a fi un paradis. Noaptea asta este noaptea de compromis, asta e„, a declarat Roxana Ciuhulescu la Pro TV.

Toată lumea a încercat să facă acoperiş, să ne ascundem„, a spus şi Emil Rengle despre prima noapte în Survivor România.

Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România

Pentru a participa la emisiune, Roxana Ciuhulescu a renunțat la postul consilier al ministrului sportului, Eduard Novak!

Roxana Ciuhulescu va primi câte 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, anunţă Playtech. Spre comparaţie, cea mai bine plătită vedetă anul trecut a fost Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta a încasat câte 4.500 de euro în fiecare săptămână!

Începând de astăzi, accesul meu la telefon/internet/ rețele sociale va fi pus pe pauză, pentru o perioadă nedeterminată. Conturile mele de social media, Instagram și Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ține legătura cu voi. 

Continuați să mă urmăriți, iar din 16 Ianuarie stați cu ochii pe Survivor România și PRO TV. Suportul vostru este esențial pentru mine, habar nu aveți câtă forță îmi dați și cum se simte?”, a anunţat Roxana Ciuhulescu, înaintea debutului la Survivor România 2022.