Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent 2024, sezonul 14. Andi Moisescu l-a trimis pe Emanuel Barica direct în semifinalele show-ului de la ProTV

Primul Golden Buzz de la Românii au talent 2024, sezonul cu numărul al 14-lea, a fost câștigat de Emanuel Barica. Andi Moisescu l-a trimis direct în semidinale.

09 feb. 2024, 22:48
Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent 2024, sezonul 14. Andi Moisescu l-a trimis pe Emanuel Barica direct în semifinalele show-ului de la ProTV
Primul Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 14

Românii au talent, sezonul 14, a început pe 9 februarie 2024, la ProTV. Prima ediție a adus și primul Golden Buzz. Emanuel Barica, un desenator extrem de talentat, cu o viață deloc ușoară, a fost trimis de Andi Moisescu direct în Marea Finală. S-a născut în Botoșani, a fost jignit de cei din jur pentru că e rrom, a ajuns să trăiască pe străzi, iar mai apoi a ajuns să fie apreciat la Berlin, unde are expuse mai multe lucrări.

Citește și: A început sezonul cu numărul 14 de la ROMÂNII AU TALENT, la ProTV! Andra, surprinsă încă din prima ediție: „Ne-a lăsat cu gura căscată”

„Emanuel, aș vrea să știi că desenul tău a prins viață, cred că de la primele linii, deci în clipa în care ai început să desenezi s-au structurat primele sprâncene și a prins viață desenul, iar ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon Românii au talent, iar tu aici ai venit și ai pus în aceeași ecuație viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri.

Ai fost dirijorul acestui moment și în același timp orchestra întreagă. Dacă ăsta nu este un moment fenomen, atunci nu știu ce mai e. Pentru mine, fără doar și poate, este momentul fenomen al acestui sezon, iar tu reprezinți pentru mine un fenomen. Ăsta e motivul pentru care neapărat…”, a declarat Andi Moisescu, chiar înainte să apese butonul auriu, care l-a trimis pe Emanuel direct în semifinale.

Citește și: Cu se ocupă în prezent câștigătorii Românii au talent din toate sezoanele. Viața lor s-a schimbat radical după victoria de la ProTV

Întrebat dacă mama lui e mândră de el, Emanuel a dat un răspuns dureros: „Mama nu este, nu cunoaște… Mama are schizofrenie și acuma… Mama trăiește pe stradă în Botoșani. Am încercta să o ajut, dar nu merge pentru că are tulburare de personalitate. Așa am realizat că nu mai am nici mamă într-un fel, așa că trebuie să-mi iau viața în mâini și mă gândesc că viața mea a fost ca un fel de examen. Toată viața asta am fost propriul meu experiment, să dovedesc mie și lumii că se poate și altfel în viața asta”.