Primul golgheter al României după Revoluţie a ajuns să care mobilă în Italia. Dezvăluiri-şocante: „Trăia de pe o zi pe alta”

Ovidiu Hanganu, fostul atacant al celor de la Corvinul, a fost golgheterul campionatului în ediţia 1990-1991, prima disputată după Revoluţie, performanţă care avea să-l propulseze către Dinamo şi echipa naţională. Acum, munceşte din greu în Italia!

06 apr. 2023, 13:10
Primul golgheter al României după Revoluţie a ajuns să care mobilă în Italia. Dezvăluiri-şocante: „Trăia de pe o zi pe alta”
Primul golgheter al României după Revoluţie a ajuns să care mobilă în Italia. Dezvăluiri-şocante: "Trăia de pe o zi pe alta"

Primul golgheter al României după Revoluţie a ajuns să care mobilă în Italia. Gelu Badea, fost jucător al celor de la Corvinul şi stabilit de peste 20 de ani în Italia, a oferit detalii tulburătoare despre Ovidiu Hanganu: „A avut un accident mai serios la picior, s-a operat, a trebuit să renunțe la fotbal. A căzut într-o depresie. Mi-a cerut un sfat, i-am spus că-l pot sprijini să muncească în Italia la o firmă de transporturi. Și a venit prin 2001”.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! „Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor” VIDEO

„Ajunsese în impas, nu mai avea bani. Trăia practic de pe o zi pe alta. Era o situație foarte delicată. După ce a venit însă în Italia, lucrurile au început să se răcească între noi, n-am înțeles niciodată motivul. S-a izolat, ca și cum eu i-aș fi făcut vreun rău. Iar de vreo doi ani nu am mai discutat cu el. Știu doar că soția mea l-a văzut în Bologna chiar în urmă cu câteva săptămâni. Lucrează la o firmă unde transportă și cară mobilă prin apartamente, clădiri de birouri”, a mai spus Gelu Badea pentru ProSport.

Citeşte şi: Florin Talpan i-a scris lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis preşedintelui României după ce Gigi Becali l-a amenințat că-i va pune sechestru pe casă

Ovidiu Hanganu a jucat 199 de meciuri în prima ligă a României, pentru Corvinul, Victoria, Dinamo și FC Național. După 1990 a jucat şi în străinătate, la Cercle Burgge (Belgia) şi Samsunspor (Turcia), iar la naţionala României a bifat 12 prezenţe (ultima cu Cornel Dinu selecţioner, în celebrul meci cehoslovacia – România 5-2 din preliminariile pentru CM din 1994) şi a marcat două goluri.

Și Emil Mitrică, fost atacant la Corvinul şi cel mai bun prieten al lui Hanganu, i-a pierdut complet urma fostului golgheter. „Nu mai știu absolut nimic de el. Mi se pare că e în continuare prin Italia. Altceva, habar nu am!”.