Primul INTERVIU al românilor lăsaţi de norvegieni fără cei cinci copii VIDEO

Soţii Bodnariu îşi văd bebeluşul, de numai câteva luni, de două ori pe săptămână, iar mama nu îl poate alăpta. Între timp, parlamentarii români aflaţi în Norvegia au cerut reanalizarea ordinului de plasare a copiilor Bodnariu.

22 ian. 2016, 09:26
Primul INTERVIU al românilor lăsaţi de norvegieni fără cei cinci copii VIDEO

Pe bebe îl vedem amândoi de 2 ori pe săptămână. Da, ar trebui. L-am alăptat în primele săptămâni, mai am lapte, dar acum el nu prea vrea, e obişnuit cu biberonul şi plânge când îl pun la piept. Şi atunci, pentru mine îmi arată că e o traumă pentru el„, a spus Ruth Bodnariu.

Cu ochii în lacrimi, soţii Bodnariu povestesc momentele teribile prin care trec copiii lor. Ei au lansat un avertisment în ceea ce priveşte legile din Norvegia, potrivit stiri.tvr.ro.

Citeşte şi CAZUL BODNARIU va fi discutat în Parlamentul European

Avem vecini norvegieni care sunt şocaţi. Am colegi la serviciu care sunt şocaţi. Dacă procedurile care ni s-au aplicat sau ce s-a întâmplat în cazul nostru este ceva legal sau normal, atunci există o prea puţină informare. Lumea nu cunoaşte etapele astea. Nu se ştie despre drepturile copilului aici„, a spus Marius Bodnariu.

Între timp, delegaţia de parlamentari români aflată în prezent în Norvegia a cerut reanalizarea ordinului de plasare a copiilor pentru că măsura ar fi disproporţionată şi este o interpretare abuzivă a principiului interesului superior al copilului. Aleşii au vizitat locuinţa familiei Bodnariu, unde au constatat că există toate condiţiile pentru ca micuţii să crească bine. Ei au discutat cu vecinii, pentru a se asigura că românul şi soţia sa sunt părinţi buni.

Citeşte şi Familia Bodnariu şi-a văzut copiii pentru prima dată după două luni VIDEO