Primul INTERVIU cu Uliana Ochinciuc, soţia lui Dan Condrea:Aveam încredere orbească în el. Cred că a fost accident VIDEO

Uliana Ochinciuc, soţia lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a vorbit pentru prima dată după izbucnirea scandalului dezinfectanţilor diluaţi, în exclusivitate pentru România TV, despre ziua accidentului, afacerile Hexi Pharma, cum era Dan Condrea ca soţ, despre copiii şi familia ei.

26 iun. 2016, 19:38

Soţia lui Dan Condrea crede că soţul ei a murit într-un accident provocat de oboseală, dat fiind faptul că în ultimele patru săptămâni înainte să moară, patronul Hexi Pharma a dormit „câte două ore pe noapte”. Uliana Ochinciuc a mărturisit că soţui ei a renunţat la maşina personală pentru a nu fi recunoscut de presă. Autoturismul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea aparţinea firmei Hexi Pharma şi fusese condus de tatăl său.

Înregistrarea integrală a emisiunii aici

„În momentul în care a izbucnit scandalul a fost şocat. Nu dormea nopţile. Patru săptămâni a dormit 2 ore pe noapte. Lucrurile care îl presau era presa şi în special faptul că era acuzat de moartea oamenilor din cauza infecţiilor nozocomiale din spitale, lucru care este total neadevărat şi, pe de altă parte, era foarte afectat după ce se întorcea de la avocat. Îl vedeam din ce în ce mai afectat. Avea stabilită o întâlnire pentru luni, 23 mai, cu o altă echipă de avocaţi la care nu a mai ajuns”, a mărturisit Uliana Ochinciuc, duminică seară, la România TV.

Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat. Eu ca soţie cred că a fost accident. Dar orice om care trece prin momentele acestea simte că ar dori să moară. Ultima oară am vorbit cu el la ora 18.00 înainte de accident şi mi-a spus că vine acasă şi nu mi s-a părut nimic dubios. L-am sunat să-l întreb cine se duce să o ia pe Magda şi mi-a spus cine şi mi-a zis că într-o oră ajunge acasă. De când a izbucnit scandalul nu s-a mai dus el să o ia pe fiica sa. Dimineaţă eu am plecat cu copilul la nişte prieteni, el mi-a spus că rămâne acasă, cel mai probabil o să se odihnească sau o să meargă să se plimbe. Îl relaxa foarte mult plimbatul cu maşina„, a povestit soţia lui Dan Condrea despre ziua accidentului, în exclusivitate pentru România TV.

Nu mi-a vorbit niciodată despre sinucidere, ci despre faptul că ar fi mai bine să moară în astfel de momente. Mi-a spus că nu-şi imaginează viaţa fără noi. Îşi pregătise bagajul să-l ia în cazul în care va fi arestat. Stătea toată ziua şi se uita pe lista de obiecte permise în penitenciar. Se pregătea de închisoare. L-am sunat la ora 8 fără 3 minute să-l întreb când ajunge acasă şi mi-a răspuns un poliţist, mi-a spus că a avut loc un accident şi am simţit că-mi pleacă pământul de sub picioare. Am rugat pe cineva să mă ducă, m-au sfătuit să nu ma apropii de maşină. În seara aceea nu l-am văzut, nici hainele nu le-am văzut. Când iubeşti un bărbat îi stii toate firele de păr din cap, nu trebuia să ma apropii prea mult să-mi dau seama că este el. Pana-n ultimul moment am sperat că poate nu este el„, a continuat aceasta.

Despre testament

Testamentul l-a făcut în 2013 când am plecat într-un concediu mai lung, nu ştiu de ce l-a făcut, întotdeauna a fost precaut. Nu ştiu să vă spun de ce l-a modificat„, susţine soţia patronului Hexi Pharma.

Cum au reacţionat copiii la aflarea veştii despre moartea tatălui lor

„În seara în care m-am întors de la locul accidentului le-am spus şi copiilor. David este prea mic şi nu înţelege mare lucru, deşi mă întreabă în fiecare zi când vine tati şi de ce nu vine. Magda cât a stat la mine era afectată, dar am încercat să o asigur că voi fi langa ea si voi incerca să iau locul tatălui. Am o relaţie foarte apropiată cu Magda. Imi spune mami. Avea 5 ani jumate când a venit la mine să mă intrebe daca poate să-mi spună mamă. Nu am nimic cu aceasta doamna (nr. Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea), dacă aş putea aş ajuta-o. Îmi este milă de ea, înţeleg şi durerea ei, chiar dacă dânsa vrea să pară altfel. O să încerc să obţin custodia. Prioritatea mea este copilul, vreau să trăiască într-o familie sănătoasă, în pace, alături de fratele ei”, a declarat Uliana Ochinciuc la România TV.

Ce s-a întâmplat cu AFACERILE lui Condrea

Firma nu mai funcţionează din momentul în care a izbucnit scandalul. Jumătate dintre oameni au plecat, restul au rămas să rezolve probleme care mai sunt de rezolvat. Din câte ştiu eu, celelalte firme funcţionează.

Dan avea mare încredere în produsele lui. El era convins că substantele pe care le vindea erau bune. Sunt convinsă că oamenii care au murit nu au murit din cauza dezinfectantilor„.

Cum s-au cunoscut Uliana Ochinciuc şi Dan Condrea

„Dan Condrea mi-a fost pacient. Aşa l-am cunoscut în 2010. Am devenit prieteni, m-a invitat la o cafea. În 2012 ne-am căsătorit. În 2002 am fost admisă la Carol Davila. După rezidenţiat am fost repartizată la specialitatea oftalmologie, mi-am făcut rezidenţiatul la Spitalul Militar şi prin multă muncă şi carte am ajuns să fiu medic oftalmolog”, a mărturisit partenera lui Condrea.

„Acum sunt în concediu pentru că sunt depăşită emoţional, nu mai pot să gandesc lucid în momentele astea. O să-mi reiau activitatea pentru că îmi place ce fac şi tocmai pentru asta nu m-am implicat niciodată în afacerile lui” susţine Uliana.

„Dan Condrea a fost un om extraordinar”

Dan Condrea a fost un om extraordinar, un soţ căruia nu am ce să-i reproşez şi un tată minunat. Aveam încredere orbească în el. Acasă era soţul pe care mi-l doream şi tatăl copiilor mei. Mi-a transferat bani în cont şi mi-a spus „să ai şi tu din ce trăi„.

 „S-ar putea să fie un accident de oboseală. Nu dormise patru săptămâni. Doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Sunt sigură că nu vom afla niciodată. Nu voia să mai conducă maşina cu care a fost fotografiat în ziua în care s-a văzut cu Tolontan. Era maşina firmei care fusese condusă de tatăl lui. La 150 la oră putea să fie în orice masina, nu aveai nicio sansa sa scapi. Îi plăcea viteza, eram amandoi vitezomani”.

„Nu dezinfectanţii Hexi Pharma sunt responsabili pentru infecţiile din spitale”

Dan Condrea a avut încredere în aceşti dezinfectanţi, eu am încredere în ei, folosesc aceşti dezinfectanţi în casă, pe copiii mei îi dezinfectez cu aceşti dezinfectanţi, nu dezinfectanţii sunt responsabili pentru infecţiile nozocomiale din spitale. Cred că acest scandal a pornit de la concurenţă„, a conchis Uliana Ochinciuc.


loading...