PRIMUL MESAJ al lui Dinu Patriciu, după transplantul de ficat

Omul de afaceri Dinu Patriciu a transmis un amplu mesaj legat de starea sa de sănătate, de situaţia sa financiară şi de cea familială, în urma speculaţiilor făcute în ultima vreme pe aceste teme.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 12:13
PRIMUL MESAJ al lui Dinu Patriciu, după transplantul de ficat

Supus recent unei operaţii de transplant de ficat care i-a salvat viaţa, Dinu Patriciu, aflat în recuperare la clinica din Milano unde a fost efectuată intervenţia, a ţinut să transmită un mesaj celor din ţară. A făcut-o prin intermediul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, care a postat scrisoarea lui Patriciu pe contul său de Facebook.

Dragă Sorin,

Întotdeauna am crezut că problemele personale şi de sănătate nu pot fi discutate decât de cei implicaţi. De aceea nu mă simt confortabil să comentez zvonuri. Totuşi, sunt nevoit să aduc câteva clarificări.

– Ştirile recente privind starea mea de sănătate sunt în mare măsură false. Aduc la cunoştinta celor interesaţi că sunt în continuare în perioada de recuperare în cadrul unei clinici din Milano.

Nu sunt şi nu am fost în situaţia de a avea datorii faţă de niciun fel de autorităţi medicale.

– Confirm că am trecut, înainte de Crăciun, printr-o operaţie de transplant de ficat, care a decurs bine. După o săptămână în sectia de terapie intensivă, am început recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situaţie va mai dura aproximativ 2-3 luni, conform estimărilor medicilor care mă supraveghează.

– Pe întreaga perioadă a spitalizării, am beneficiat de suportul şi asistenţa fratelui meu, Şerban Patriciu, a fiicelor mele, Ana şi Maria Patriciu, precum şi a celorlalţi apropiaţi.

– Înţeleg să mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături şi care mi-au transmis mesaje de încurajare şi susţinere. Nu am avut posibilitatea de a le răspunde personal, dar sper ca, în curând, să îi pot contacta şi să-i întâlnesc personal.

– Doresc să menţionez, în final, că imediat ce cadrele medicale care supraveghează evoluţia recuperării mele îmi vor permite, plănuiesc să mă întorc în România pentru a continua activităţile.

– De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa mea privată, decenţa mă determină să nu fac niciun fel de comentariu, având încrederea că, indiferent de zvonurile care se colportează, adevărul iese la suprafaţă.

Cu prietenie,
Dinu Patriciu

Zilele trecute, presa tabloidă a lansat informaţia că Dinu Patriciu ar avea de plătit 14.000 de euro, bani ce reprezintă costurile de spitalizare de după operaţie şi pe care nu i-a achitat.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/dinu-patriciu–dator-14-000-de-euro-pentru-operatia-care-i-a-salvat-viata_61938.html#ixzz2I8iu0t4s