Primul mesaj publicat de Meghan Markle după evadarea din Casa Regală

Meghan Markle a publicat, marţi, pe Instagram, primul mesaj de după separerea ei şi a prinţului Harry de Familia Regală a Marii Britanii. 

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 09:40

Ducesa de Sussex a scris despre vizita pe care a făcut-o luna trecută la un adăpost de câini din Kensal Green, Londra. Meghan Markle şi-a făc timp să vadă câteva animale salvate chiar înainte de a pleca în Canada. 

În una dintre fotografiile publicate pe contul de Instagram al ei şi al Prinţului Harry, Meghan este surprinsă în timp ce mângâie un câine care poartă un guler protector.

Foto Instagram 

„Meghan este mândră să patroneze asociaţia Mayhew din ianuarie 2019 şi să înţeleagă conexiunea dintre animale şi bunăstarea comunităţii”, se precizează în mesajul postat pe contul ducilor de Sussex.

Aceasta este prima postare după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat că se separă de Casa Regală a Marii Britanii, renunţând la statutul lor şi mutându-se în Canada

Citeşte şi Meghan Markle şi prinţul Harry pe urmele cuplului Obama! Colaborare cu Netflix în valoare de 50 de milioane de dolari

Prințul Harry și soția lui nu vor mai folosi titulatura „Alteţa sa regală” și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. Cuplul doreşte să stea departe de presiunea mediatică la care a fost supus în ultimii doi şi să-i ofere lui Archie, fiul lor de 8 luni, o viaţă normală.