Primul metru de autostradă din Suceava a fost vandalizat. Borna kilometrică a fost spartă, iar pancartele dărâmate VIDEO

Metrul de autostrada construit între Suceava și Cumpărătura, a fost vandalizat de persoane necunoscute. Borna kilometrică a fost spartă, iar pancartele au fost dărâmate.

27 mart. 2019, 15:33
Primul metru de autostradă din Suceava a fost vandalizat. Borna kilometrică a fost spartă, iar pancartele dărâmate VIDEO

Autostrada de un metru a fost construită pe marginea drumului E85 in apropiere de DN2 din judetul Suceava. Construcţia a fost vandalizata în cursul zilei de miercuri, iar martorii care au suprins incidentul susțin că ar fi vorba de doi tineri care se deplasau cu un autoturism. Cele doua persoane au părăsit locul în momentul în care și-au dat seama că au fost văzute și că sunt filmate.

Incidentul a fost filmat de un martor, iar înregistrarea a fost publicată pe retelele de socializare. Pe imagini se vede cum cei doi tineri distrug borna kilometrica și dau jos pancartele. Cel care a surprins incidentul a facut public si numarul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasau tinerii. „Mergând spre Suceava, am văzut 2 tineri care au vandalizat „Metrul de autostrada”, au spart borna kilometrica și au dat jos pancartele. SV-03-ECA. Distribuiri sa i facem cunoscuți„, a scris autorul filmării, pe Facebook.