Primul operator privat de transport feroviar din România ajunge în Serbia

Primul tren al EURORAIL Serbia, parte a Grampet Group, a circulat noaptea trecută pe distanţa Stamora Moravita- Pancevo si retur. Este primul operator privat din Serbia care începe, astfel, să desfşoare activitate locală.

RomaniaTV.net
22 mart. 2018, 18:11
Primul operator privat de transport feroviar din România ajunge în Serbia

Este un succes pentru ţara noastră deoarece Eurorail Serbia este parte a Grampet Group, societate cu capital românesc 100% privat. Compania fanion a Grampet este Grup Feroviar Român, unul dintre cei mai importanti operatori feroviari privați de transport de marfă din Europa Centrală și de Sud-Est.

Grampet Group exploatează un parc de peste 16.500 de vagoane și 400 de locomotive, are peste 7.000 angajati, iar activitatea este permanent monitorizată și asistată de sisteme IT integrate care asigură transmiterea de date în timp real pe orice fel de gadget, îmbunătăţind astfel serviciile oferite clienţilor.

Eforturile continue de dezvoltare au adus Grup feroviar român în topul companiilor din România din punct de vedere al cifrei de afaceri, iar reuşita operatorului din Serbia vine ca o certificare a activităţii grupului, atât în plan intern, cât şi internaţional.