Primul răspuns al PSD pentru Iohannis: „Teatral, cu PSD în gură. Cât ești în opoziție, nu ai ce criză să creezi printr discurs public”

Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD, a oferit prima reacţie din partea partidului după discursul preşedintelui Klaus Iohannis, în care acesta i-a acuzat pe social-democraţi de faptul că au creat cu bună ştiinţă o criză medicală şi că ar fi astfel vinovaţi de moartea a sute de oameni.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 12:48
Primul răspuns al PSD pentru Iohannis: „Teatral, cu PSD în gură. Cât ești în opoziție, nu ai ce criză să creezi printr discurs public”

„Teatral, cu PSD-ul în gură. Încearcă să acopere ce nu a făcut guvernul care în acest moment este la manșă. Invocă chestiuni care nu au legătură cu realitatea sanitară. Nu poate să răspundă la acest eșec decât prin acuze. În loc de PSD, dacă i-aș scoate din registru și l-aș ruga să înlocuiască cu soluție, cred nu o are. Este tragic”, a spus Aurelian Bădulescu, la Digi24.

Viceprimarul consideră că situaţia actuală este exclusiv vina guvernului şi a preşedintelui, care nu au luat măsurile care se impuneau, şi susţine că PSD nu poate crea o criză, atâta timp cât se află în opoziţie.

„Poate să spună orice, când vrei să creezi o criză trebuie să ai și produsele necesare. Cât ești în opoziție, nu ai ce criză să creezi printr-un discurs public. Ce măsuri imediate au luat în acea perioadă? Când vedeai că lucrurile se îngroașă pe litoral, trimiteai toată poliția română, îi puneai din 5 în 5 metri și rugai pe oameni să fie responsabili până când se rezolva această chestiune. Apoi, există ordinul de prefect, care este reprezentantul guvernului în teritoriu”, a adăugat Bădulescu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD-ul a creat intenţionat o criză sanitară ca să critice Guvernul! Pentru PSD nu contează că sute de români au murit”