Primul rechin vegetarian din lume iubeşte salata FOTO

Publicat: Joi, 17 Mai 2012 18:44 // Actualizat: Joi, 24 Mai 2012 19:32 // Sursa: RTV.net

Majoritatea rechinilor sunt înnebuniţi după carne, însă există şi unul care este vegetarian. Este vorbe de Florence, care adoră legumele şi mai ales salata.

Foto: ecorazzi.com

Florence, un rechin-dădacă de aproape 2 metri lungime, de la Birmingham’s National Sea Life Center, Marea Britanie, s-a schimbat complet după ce a suferit o operaţie de îndepărtare a unui cârlig din falcă, în urmă cu trei ani. De atunci, ei nu îi mai place carnea. Se ştie că rechinii-dădacă se mai hrănesc şi cu alge din când în când, însă Florence este complet vegetariană. Ea preferă o salată frumoasă, în locul unei fripturi.

Din păcate pentru ea, experţii o păcălesc puţin. Rechinul are nevoie şi de carne, pentru a putea trăi, aşa că îngrijitorii îi ascund bucăţele de peşte în mijlocul castraveţilor şi printre frunzele de salată.

"Trebuie să fie bine ascunse, pentru că dacă îşi dă seama că este carne acolo, refuză hrana şi aşteaptă varianta vegetariană", explică Graham Burrows.

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 apr 18:44
...35 de metri, unde apa era considerabil mai caldă. În perioada de primăvară, când temperatura apelor a început să crească, rechinii au plonjat spre adâncimi medii de 60 de metri. Rechinii îşi pot modifica şi în funcţie de Lună comportamentul, coborând...
1
EUR
4.7607
RON
22 Apr
noapte 7 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H