Fiica lui Cozmin Guşă a fost „agățată” de Andrew Tate. Tânăra a povestit cum a fost abordată: „Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit”

Daria Gușă a povestit cum a fost abordată pe rețelele sociale la vârsta de 16 ani de miliardarul britanic Andrew Tate. "Îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța”", a povestit fiica lui Cozmin Guşă.

31 dec. 2022, 20:49
Fiica lui Cozmin Guşă a fost „agățată” de Andrew Tate. Tânăra a povestit cum a fost abordată: „Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit”

Scandalul fraţilor Tate ia amploare după arestarea lor. Anchetatorii îi acuză pe Tristan şi Andrew Tate de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Anchetatorii au stabilit că cei doi fraţi Tate recrutau fete „prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”.

Citeşte şi: Ce au găsit anchetatorii în casa fraților Tate. Printre obiecte era şi o gorilă făcută din dolari – VIDEO

Până în prezent au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.

Citeşte şi: Andrew Tate se teme că va fi asasinat. „Deja mi-au dat câteva avertismente”

Fiica lui Cozmin Guşă a povestit cum Andrew Tate a încercat să o agațe pe internet.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frații Tate, se întâmpla acum 3 ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria. Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța” (nu-l citez aici, sunt sigură că vă puteți imagina stilul). Pentru că expeditorul era localizat în zona Prahovei, mi-am întrebat în trecere foste colege de la liceul din Câmpina dacă au primit cumva și ele mesaje similare, și trei dintre ele mi-au confirmat că da.

Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu ”fratele Tate”. Individul îi propunea să se întâlnească cu el, lăudându-se cu mașinile de lux cu ar putea să o plimbe sau cu restaurantele faimoase unde ar putea merge la masă împreună. Din fericire, prietena mea nu a fost naivă și l-a refuzat, dar în urma întâmplării, cei doi Tate au început să fie monitorizați în grupul de fete vizate de mesajele lor, așa am ajuns și eu să cunosc detaliile isprăvilor furtunoase ale fraților, mediatizate și de presa de scandal.

Dintre cei doi, Andrew apare ca fiind “capul răutăților”, despre Tristan nu se știu prea multe în afară de faptul că a fost împreună cu Bianca Drăgușanu și este partener în toate afacerile lui Andrew”, a scris Daria Gușă într-un articol pentru solidnews.ro.

„Nu sunt feministă și nici ecologistă, ba chiar nici nu-mi sunt simpatice personajele care i-au atacat pe frații Tate în ultimii ani. Sunt însă revoltată că autoritățile românești le-au permis acestor indivizi să se dezvolte financiar, să seducă și să nenorocească atâtea fete naive, având dovezi publice că vorbim despre niște proxeneți dezaxați care, beneficiind de notorietatea lor, influențează milioane de tineri să dorească să fie la fel. Și asta e grav și pute rău a corupție la nivel înalt!

Am avut privilegiul ca, datorită tatălui meu, să fi cunoscut de-a lungul copilăriei și adolescenței mele mulți români importanți, cu mare putere și influență. Unii încă sunt la butoanele puterii, alții s-au retras, dar cert este că toți sunt destul de bine informați și conectați cât să fi știut de această rețea criminală ce funcționează de mulți ani și să fi putut face ceva pentru a o desființa. Mă întreb oare câți dintre ei chiar au fost complici în mușamalizarea cazului, având în vedere că acești doi frați scapă basma curată de atâția ani? Și cum ar fi reacționat ei dacă chiar fetele sau băieții lor ar fi căzut în plasa fraților Tate?? După cum îi cunosc, unii ar fi făcut literalmente ”moarte de om”, dar cum nenorocirile s-au întâmplat copiilor unor anonimi, nu le-a păsat!”, a mai scris Daria.