PRIMUL SALARIU. Când va fi gata legea „Primul salariu”. Cum poţi câştiga 2.500 lei pe lună

PRIMUL SALARIU. Ministerul Muncii a anunţat că programul PRIMUL SALARIU, prevăzut în programul de guvernare al alianţei PSD-ALDE, va fi gata pană la finalul lunii iunie.

03 feb. 2017, 09:20
PRIMUL SALARIU. Când va fi gata legea „Primul salariu”. Cum poţi câştiga 2.500 lei pe lună

PRIMUL SALARIU. Coaliţia PSD-ALDE va implementa programul PRIMUL SALARIU, prin care tinerii cu studii superioare vor beneficia la încadrare de un salariu de 2.500 lei brut pentru primii trei ani de munca; programe de ucenicie pentru învatarea unei meserii, programe de stagii pentru experienta profesionala. De asemenea, va asigura burse profesionale pentru tineri, alocatii pentru terminarea studiilor şi pentru terminarea gimnaziului.

Peste 15.800 de LOCURI DE MUNCĂ vacante la nivel naţional. UNDE te poţi ANGAJA

PRIMUL SALARIU. Programul PRIMUL SALARIU are în vedere stimularea tinerilor absolvenţi de­ţinători ai unei licenţe de învăţămant superior acreditat, prin garantarea unui salariu de încadrare de 2.500 lei brut timp de trei ani şi prin subvenţionarea an­­ga­ja­torului cu 50% din cheltuiala sa­la­rială, cu menţinerea angajării timp de 5 ani”, au transmis reprezentanţii Minis­te­rului Muncii.

PRIMUL SALARIU. Potrivit datelor din programul de guvernare, programul PRIMUL SALARIU ar urma să încurajeze inserţia tinerilor pe piaţa muncii şi va avea ca beneficiari 40.000 de absolvenţi anual. Impactul bugetar estimat este de 180 de milioane de euro pe an, iar durata programului PRIMUL SALARIU va fi de patru ani.