Primul smartphone din lume dotat cu cameră foto de 48 MP şi sistem de răcire pe bază de lichid

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a dezvăluit ieri la CES 2019, cel mai recent smartphone al său vârf de gamă, HONOR View20, care aduce funcții de elită, incluzând o cameră foto principală de 48MP cu mod AI Ultra Clarity și cameră TOF 3D, afișare all-view și cipset de înaltă performanță.

08 ian. 2019, 13:17
Primul smartphone din lume dotat cu cameră foto de 48 MP şi sistem de răcire pe bază de lichid

Camera de 48MP este alimentată de inteligenţa artificială (AI) şi realizează imagini impresionante. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP într-o singură fotografie de 48MP, creând o fotografie cu rezoluţie Super 48MP, de o claritate excepţională.

Citeşte şi ZILE LIBERE 2019. Sărbători legale în 2019. Ce vacanţe vor avea românii

HONOR View20 vine şi cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana şi recunoaşte obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI şi 3D permite o serie de aplicaţii utile şi interesante, de la subţierea corpului în fotografii şi videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mişcare şi calcularea caloriilor în alimente.

HONOR View20 este primul model echipat cu cipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piaţa de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care îmbunătăţeşte performanţele grafice şi o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Cipset-ul Kirin 980 reprezintă o îmbunătăţire de 75% a vitezei în performanţa single core faţă de generaţia anterioară. Kirin 980 include şi GPU Mali-G76, îmbunătăţind performanţa cu 46%. Performanţa HONOR View20 a crescut semnificativ, reducând în acelaşi timp consumul de energie cu 58% şi aducând un progres revoluţionar în experienţa utilizatorului.

Având în vedere cererea ridicată de energie care vine cu HONOR View20, inginerii HONOR au dezvoltat tehnologia inovatoare The NINE Liquid Cooling, un sistem de răcire extrem de eficient pe bază de lichid, care poate disipa mai eficient căldura pentru o performanţă mai bună.

Smartphone-ul de ultimă generaţie este dotat cu o cameră frontală de 25MP integrată în ecran. Afişajul inovator all-view oferă o experienţă de vizionare fără decupaj şi un raport uluitor ecran-corp de 91,8%.

HONOR View20 a adoptat o tehnică specială care îi permite luminii să ajungă în mod fluid la camera frontală. Inginerii HONOR utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a împiedica lumina emisă de ecran să pătrundă în camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

Continuarea articolului pe capital.ro.