Prin ce mai uimesc românii presa internaţională. Cazul ofiţerului gol puşcă a ajuns în Daily Mail

Publicaţia britanică Daily Mail i-a rezervat un spaţiu special şefului DIAS Constanţa, Emanoil Moraru, care a fost fotografiat nud în sala de antrenamente, cu o perucă în cap şi arma în mână.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 17:27
Prin ce mai uimesc românii presa internaţională. Cazul ofiţerului gol puşcă a ajuns în Daily Mail

Românilor le este mai uşor să intre în atenţia presei internaţionale datorită ciudăţeniilor sau lucrurilor trăsnite pe care le fac. Este adevărat şi ziarele sunt mai precupate de faptele ieşite din comun, iar cazul şefului DIAS Constanţa, Emanoil Moraru, care a pozat nud, cu o perucă în pe cap şi o puşcă în mână, le-a venit ca o mănuşă celor de la Daily Mail, care i-au alocat un spaţiu special militarului român. Întreaga scenă este privită din perspectivă amuzantă, amintindu-se faptul că Moraru acesta a mers o dată la serviciu camuflat într-un boschet, iar alta dată deghizat în gunoier.

Majoritatea comentariilor cititorilor sunt şi ele amuzante şi chiar îi iau apărarea lui Moraru, considerând că o astfel de acţiune de destindere poate aduce echilibru în viaţa unui om din trupele speciale, care lucrează în condiţii de stres. „Arată ca Maradona!„, se amuză un alt cititor al lui Daily Mail, iar altul scrie: „Mă gândeam că membrii trupelor speciale trebuie să fie în formă şi sănătoşi. Poza asta dovedeşte exact contrariul„.