Prince Jackson, cu iubita la film, după tentativa de sinucidere a surorii sale FOTO

Fiul cel mare al lui Michael Jackson şi iubita lui, Remi Alfalah, au fost fotografiaţi la premiera sezonului 6 al serialului "True Blood", la ArcLight Theatre, la o săptămână după tentativa de sinucidere a surorii lui Prince.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 11:08

Prince Jackson, vizibil afectat de evenimentele recente din familia lui, a fost fotografiat alături de prietena sa la premiera sezonului 6 al serialului „True Blood”.

Citeşte şi Fiul cel mare al lui Michael Jackson are o relaţie cu o prinţesă kuwaitiană FOTO

Paris Jackson, fiica de 15 ani a fostului rege al muzicii pop Michael Jackson, a încercat să se sinucidă miercurea trecută, după o presupusă ceartă cu rudele sale. Totul ar fi început de la faptul că, în urma unei discuţii violente cu bunica sa, Paris şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în locuinţa mamei sale biologice, Debbie Rowe.

Ceilalţi mebri ai familiei, inclusiv Prince, nu au fost de acord cu alegerea pe care a făcut-o Paris, şi de aici au pornit toate problemele.

Citeşte şi Un actor pretinde că el e tatal copiilor lui Michael Jackson: Sunt copiii mei, am donat spermă

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la vârsta de 51 de ani, din cauza unui stop cardiac, în urma unui amestec din mai multe medicamente, calmante şi antidepresive. În urma sa au rămas trei copii – Prince Michael Jr., Paris Michael Katherine, precum şi Prince Michael II, născut de o mamă-surogat necunoscută.