Principalul punct de pornire al aventurilor extraconjugale. De aici începe totul

Facebook este LOCUL în care sunt şansele cele mai mari ca partenerul de viaţă să te ÎNŞELE. Dacă ai o bănuială, verifică mai întâi acolo, spun detectivii.

21 dec. 2016, 11:42
Principalul punct de pornire al aventurilor extraconjugale. De aici începe totul

S-au dus vremurile în care oamenii întâlneau parteneri de aventuri extraconjugale la petreceri, în baruri sau în parc. Potrivit lui  Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume. 

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înşală cel mai des soţiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).