Principalul suspect în cazul profesorului omorât în Baia Mare a fost prins. Anchetatori: A fost lovit în cap, apoi i-a fost tăiat gâtul

Fiul profesorului universitar Liviu Gavrilescu ucis marţi în Baia Mare a fost prins de poliţişti. Tânărul de 37 de ani este principalul suspect în cazul crimei. El a fost internat la un spital de psihiatrie pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.

RomaniaTV.net
11 iul. 2018, 08:27
Principalul suspect în cazul profesorului omorât în Baia Mare a fost prins. Anchetatori: A fost lovit în cap, apoi i-a fost tăiat gâtul

Ancheta în cazul profesorului Liviu Gavrilescu, găsit mort marţi dimineaţă în propria locuinţă, a evoluat foarte repede. Încă de la început, principalul suspect de producerea crimei a fost chiar fiul profesorului, care locuia cu el. Fiul profesorului, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit prins de poliţişti, marţi seara, în localitatea Apa din judeţul Satu Mare. Oamenii legii l-au  internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei, pentru a se stabili dacă a avut discrernământ sau nu în momentul crimei.

Prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a precizat, pentru Adevărul, că tânărul era cunoscut cu afecţiuni psihice grave, respectiv era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă.

Potrivit anchetatorilor, profesorul ar fi fost lovită cu un obiect contondent în cap, după care agresorul i-a tăiat gâtul.

Liviu Gavrilescu a fost profesor la Centrul Universitar Nord din Baia Mare şi consilier al prefectului timp de mai mulţi ani. El ar fi împlinit 66 de ani în 31 august. Despre fiul lui se ştie că era absolvent a două facultăţi la Cluj-Napoca, respectiv Informatică şi Ştiinţe Economice.


loading...
Partenerii noștri