Principele Nicolae învaţă limba română: Înţeleg, dar nu vorbesc la fel de bine VIDEO

Publicat: Miercuri, 13 Februarie 2013 10:29 // Actualizat: Miercuri, 13 Februarie 2013 10:38 // Sursa: RTV.net

Principele Nicolae, cel mai tânăr membru al familiei regale, a început studiul limbii române, transmite România TV. Fiul Principesei Elena, cea de-a doua fiică a Regelui Mihai, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a stabilit, anul trecut, în România.

"Mă descurc în limba română. Înţeleg tot, dar nu vorbesc la fel de bine", a precizat Principele Nicolae în timpul unei vizite oficiale la Academia Română.

Acesta a primit în dar, de la membrii Academiei, mai multe cărţi despre România.

Principele Nicolae s-a născut în 1985 la Geneva, în Elveţia, iar copilăria şi-a petrecut-o în nordul Angliei.

Una dintre rarele ocazii în care a putut fi văzut, înainte să se mute în România anul trecut, a fost acum 20 de ani, când Regele Mihai l-a prezentat din balconul Hotelului Continental drept viitorul rege al României.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mai 18:40
...Foarte diferit, în Anglia nu aveam nimic aşa”, a declarat principele. După şase luni după ce s-a stabilit în România, principele încă ia lecţii de limbă română: “Înţeleg mai mult, dar mi-e mai greu să vorbesc”....
07 mar 10:31
...Elegantă, doamna blondă de viţă nobilă, care a atras ca un magnet toate privirile, pare să aibă o afinitate specială pentru înalta societate din România, potrivit ...
13 feb 11:01
Răspunde | Votează email -2 email
Gigel
se grabesc toti sa invete româneste ca ,,deh! vine timpul la 90 de ani nu? dar pana acum de ce nu au invatat româneste ? ha?
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H