Principele Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai

Principele Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai. Nu se ştie însă dacă va fi alături de familia sa sau va sta în public.

06 dec. 2017, 15:08
Principele Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai

Principele va ajunge zilele viitoare în ţară, transmite România TV. Principele Nicolae ar fi aflat de moartea bunicului său de la avocat.

„România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat!

Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.

Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp.
Odihnește-te în pace!”, a scris principele pe pagina sa de Facebook.

Șefa Casei Regale, principesa moştenitoare Margareta, a ajuns marți după-amiază, împreună cu principele Radu, la Aubonne, în Elveția, la reședința privată a Majestății Sale.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi adus miercurea viitoare în țară și transportat la Castelul Peleș, pentru două zile. Sicriul va fi adus apoi la București. Funeraliile vor avea loc sâmbătă, pe 16 decembrie, la Curtea de Argeș.

Principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.