DJ Nairam Naoi prins cu ciuperci halucinogene la Braşov

Un braşovean de 26 de ani care lucra ca DJ în mai multe cluburi din Braşov şi Bucureşti a fost arestat după ce a fost prins când ridica un colet de la o firmă de curierat din municipiu, care conţinea ciuperci halucinogene comandate din Olanda pe internet.

RomaniaTV.net
03 dec. 2011, 14:07
DJ Nairam Naoi prins cu ciuperci halucinogene la Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătorul Alina Mioc, braşoveanul Ioan Marian, de 26 de ani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de import de droguri, în baza unui mandat emis pe numele său de Tribunalul Braşov, faptă pentru care riscă până la 20 de ani de închisoare.

Imediat după anunţarea deciziei instanţei, Ioan Marian, care lucra ca DJ în mai multe cluburi din Braşov şi Bucureşti sub numele de scenă Nairam Naoi (n.r. – numele său citit invers), a declarat recurs la această hotărâre, care se va judeca la Curtea de Apel Braşov.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman, declara că DJ-ul a fost reţinut după ce a fost prins când ridica de la o firmă de curierat din Braşov un colet primit din Olanda, în care erau 350 de grame de ciuperci halucinogene ce conţineau o substanţă numită psilocină, considerată drog de mare risc.

Sursa citată a precizat că valoarea pachetului era de 180 de euro, ciupercile halucinogene fiind comandate din Olanda, de pe un site, prin internet.

„Pe site-ul de unde a comandat ciupercile era notat un avertisment prin care cumpărătorul era anunţat că trebuie să verifice dacă drogul este permis în ţara de unde se face comanda. Noi am interceptat comanda, dar am permis să se facă livrarea cu scopul de a-l prinde în flagrant pe cumpărător”, a declarat Cătălin Borcoman pentru Mediafax.

Recidivist! Îi plăcea şi „iarba”

Vineri, au fost făcute percheziţii la locuinţa DJ-ului Ioan Marian, unde a fost găsită o cantitate de 40 de grame de canabis, instrumente de porţionare, un cântar electric şi pliculeţe de celofan care indică faptul că DJ-ul comercializa droguri.

La vârsta de 19 ani, Ioan Marian a fost condamnat la patru luni de închisoare cu executare pentru deţinere de droguri în scopul consumului propriu.