Prins fără permis la volan, împuşcat de poliţist

Un tânăr din Călăraşi a fost împuşcat de un agent de poliţie pentru că nu a oprit la somaţie. Băiatul conducea fără permis.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 15:10
Prins fără permis la volan, împuşcat de poliţist

Un agent de poliţie din Călăraşi a tras cu arma pentru a prinde un şofer, marţi seară. Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere. Agentul a fost nevoit să tragă înspre tânărul de la volan, rănindu-l în picior.

Unul dintre agenţii de poliţie l-a somat legal şi a efectuat un foc de armă în plan vertical. Pentru că el nu s-a oprit, a tras şi în direcţia lui, lovindu-l în piciorul stâng„, a declarat Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un prieten apropiat a reacţionat violent atunci când a auzit focurile de armă. Nervos că amicul său a fost împuşcat, tânărul s-a răzbunat pe celălalt agent de poliţie. Omul legii s-a trezit cu cămaşa ruptă şi epoleţii smulşi.

Agresorul a reuşit să fugă, dar pe numele său a fost deja întocmit un dosar penal. Oricum, el a mai avut probleme cu legea şi în trecut, fiind acuzat de furt.