Prins la furat! Un minor a fost suprins în timp ce spărgea o mașină din Tulcea

Un minor în vârstă de 13 ani din Tulcea a fost prins în timp ce spărgea o mașină. Polițiștii tulceni s-au mobilizat și l-au reținut pe făptaș.

28 nov. 2020, 20:17
Prins la furat! Un minor a fost suprins în timp ce spărgea o mașină din Tulcea

Prins la furat. Un minor a fost suprins sâmbătă, 28 octombrie, chiar în momentul în care fura mai multe obiecte dintr-o mașină parcată pe o stradă din centrul orașului Tulcea. Un martor a surprins incidentul și i-a cerut să înapoieze obiectele furate, însă copilul a fugit.

Citește și: Ministrul Sănătății: ”Vom achiziționa vaccinuri pentru întreaga populație”

„Ce-ai facut acolo? Pune imediat ce ai luat. Deci pune imediat ce-ai luat din masina aia. Bai, baiete, te filmez”, se aude în filmare.

Prins la furat. Oamenii legii din Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul petrecut în centrul municipiului Tulcea, iar la câteva ore distanță au anunțat reținerea autorului furtului. Este vorba despre un minor în vârstă de 13 ani.

”În urma verificărilor efectuate în cazul săvârșirii infracțiunii de furt din auto, săvârșit pe strada Dobrogeanu Gherea, din municipiu, la data de 28 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat autorul, un minor în vârstă de 13 ani, din Tulcea. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.”

Accident cumplit în Tulcea. O maşină a luat FOC după ce s-a ciocnit de un copac

Imagini de coşmar în urma unui accident în localitatea Cataloi din Tulcea. O maşină a fost înghiţită de flăcări, după ce s-a lovit puternic de un copac de pe marginea drumului. Şoferiţa, o femeie de 39 de ani, a fost salvată în ultimul moment.

Accidentul a avut loc joi pe DN 22-E87, în județul Tulcea, în apropierea localităţii Cataloi.  O femeie de 39 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul maşinii şi s-a ciocnit de un copac de pe marginea drumului.

Ea a scăpat ca prin minune pentru că a fost scoasă de un alt şofer, înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări. La sosirea pompierilor militari, maşina ardea generalizat. Salvatorii au transportat-o pe şoferiţă, care era inconştientă, la UPU Tulcea.