„Prinţesa din 5GANG”, dezvăluri din spatele succesului: „Este o industrie dură și plină de falsitate”

„Prinţesa din 5GANG” face dezvăluri din spatele succesului. Diana Condurache sau Dia, aşa cum o ştie toată lumea, este răsfățata trupei 5GANG şi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu ceilalţi membri ai trupei, dar îşi spune părerea şi despre industria în care activează.

05 aug. 2021, 15:18
„Prinţesa din 5GANG”, dezvăluri din spatele succesului: „Este o industrie dură și plină de falsitate”
„Prinţesa din 5GANG”, dezvăluri din spatele succesului

„Prinţesa din 5GANG”, dezvăluri din spatele succesului. „Având în vedere că în perioada asta nu au fost concerte, pot spune că în pandemie toți am încercat sa lucrăm la brandul nostru personal. Băieții s-au mai văzut și au filmat vloguri împreună, dar asta pentru că sunt vecini. Nu mă simt exclusă. Când este vorba de ceva serios, sunt mereu chemată.

Nu ne-am certat și nu au existat discuții. Pot spune că în trupa noastră, chiar dacă suntem doar niște adolescenți, există înțelegere și încredere. Am trecut de etapa în care ne certam pe lucruri mici. Totul se rezolvă cu o discuție sinceră. Suntem în asta împreună.

Mereu ne distrăm la concerte și filmări. Dar cred că cele mai amuzante momente sunt cele cauzate de oboseală, când toată lumea este secată de oboseală și face/zice tot ce le trece prin minte. Sunt prea multe ca să dau un exemplu, dar aștept cu nerăbdare filmările din August pentru noul film 5GANG care va apărea în Decembrie. Sunt sigură că o sa îmi fac amintiri frumoase de acolo”, a declarat „Prinţesa din 5GANG”, pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO

„Prinţesa din 5GANG”, dezvăluri din spatele succesului

Tânăra a mărturisit că niciodată nu s-a gândit să renunţe la cariera sa din cauza răutăţilor, însă ar fi dispusă oricând să încerce să se reprofileze, în cazul în care nu ar mai avea succes.

Nu m-am gândit. Este o industrie dură și plină de falsitate, dar atâta timp cât tu ești puternic și nu lași “faima” să te schimbe, sunt de părere că rezisti ușor. Cât despre un job normal, da. M-aş vedea. Nu este o rușine. Orice ban făcut cinstit este o mândrie.

Mama m-a învățat de mică să fiu muncitoare și să mă mulțumesc cu ce am. Dacă ar pica toată treaba, am diploma de bac și bănuiesc ca m-aș descurca cu cunoștințele mele în anumite domenii. Nu îmi fac griji.

Sunt de părere ca toți avem momente grele în viața si depinde de noi dacă vrem sau nu să trecem peste. Dumnezeu îți dă cât poți duce. Am avut multe. Cred că sunt challenge-uri și chiar dacă pe moment sunt grele, îmi place sa câștig. mi-am promis mie că nu o să mai las pe nimeni să mă tragă în jos sau să mă facă să par ceea ce nu sunt”, a mai povestit artista.