Prinţesa Eugenie, nepoată a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a căsătorit cu Jack Brooksbank GALERIE FOTO

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank s-au căsătorit vineri în Capela St. George de la Castelul Windsor, în prezenţa familiei şi prietenilor. 

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 13:36

Eugenie (28 de ani) este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, ea fiind fiica prinţului Andrew, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a. 

La ceremonie au luat parte membri de prim rang ai familiei regale: Regina Elisabeta şi soţul ei, prinţul Philip, duce de Edinburgh, prinţul Charles, prinţul William însoţit de soţia lui, Kate, şi de copii, dar şi prinţul Harry şi soţia lui, Megan. A lipsit însă Camilla, consoarta prinţului Charles.

La finalul ceremoniei, tinerii însurăţei s-au sărutat pe treptele capelei şi au salutat mulţimea. 

Mai multe vedete au participat la ceremonia din capela St George’s, printre care modelele Kate Moss şi Naomi Campbell, şi cântăreţii James Blunt şi Robbie Williams.

Sora lui Eugenie, prinţesa Beatrice (30 de ani), i-a fost domnişoară de onoare.

Mireasa şi-a făcut apariţia într-o rochie semnată de designerii Peter Pilotto şi Christopher de Vos, purtând o tiară (Greville Emerald Kokoshnik Tiara) împrumutată de Regină, la care a asortat o pereche de cercei cu diamante şi smaralde, primiţi în dar de la iubitul său. Acompaniată de tatăl său, ducele de York, Eugenie a salutat mulţimea strânsă la eveniment, atunci când a ajuns la capelă într-un Rolls Royce Phantom VI din 1977, care aparţine reginei.