„Prinţesa veşnică”, un film despre Nadia Comăneci regizat de Katie Holmes VIDEO

Nadia Comăneci, prinţesa veşnică! Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a regizat un film despre legenda gimnasticii mondiale. Documentarul va fi prezentat în premieră la Festivalul Tribeca de la New York, în perioada 15 - 26 aprilie.

08 mart. 2015, 19:49
„Prinţesa veşnică”, un film despre Nadia Comăneci regizat de Katie Holmes VIDEO

Documentarul „Prinţesa veşnică” este un scurtmetraj de 30 de minute cu care Katie Holmes îşi face debutul ca regizoare. Potrivit criticilor, pelicula prezintă „extraordinara viaţă a faimoasei gimnaste române Nadia Comăneci, care, la vârsta de 14 ani, a obţinut primul 10 perfect, în timpul Olimpiadei din 1976, şi care, acum, este o mamă iubitoare, filantrop şi un nume marcant în sport”.

 Citeşte şi Nadia Comăneci, la un pas de moarte. „M-am împiedicat şi am zburat peste parapet…”

Nadia Comăneci şi Katie Holmes sunt prietene, potrivit unei declaraţii făcute chiar de fosta soţie a lui Tom Cruise. De altfel, luna trecută ea a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care face stretching alături de fosta gimnastă. Fotografia le arată pe cele două stând pe o masă de lemn cu câte un picior ridicat deasupra capetelor. „Întinzându-mă pe acoperiş cu minunata mea prietenă Nadia„, a scris Katie Holmes în descrierea fotografiei.