Printr-un mesaj la 8844 ajuţi la construirea unui spital de oncologie pediatrică

În cadrul asociaţiei ''Dăruieşte viaţă'', Paula Herlo împreună cu echipa sa vor să construiască un spital de oncologie pediatrică, iar tu poţi ajuta la realizarea acestui proiect prin trimiterea unui SMS cu textul ''SPITAL'', la numărul 8844. 

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 07:24
Printr-un mesaj la 8844 ajuţi la construirea unui spital de oncologie pediatrică

”De ce să trimiți sms la 8844 cu textul SPITAL? Pentru că sigur cunoşti pe cineva care suferă sau a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că ştii în ce condiții este tratat. Pentru că exact în acest moment zeci de mame dorm pe scaun lângă pruncii lor chinuiți de boală internați în condiții improprii. Pentru că unul din doi copii diagnosticați cu această maladie moare. Pentru că niciun ministru nu s-a deranjat până acum să construiască o astfel de clinică. Pentru că le suntem datori acestor copii cu un semn că ne pasa. Împreuna construim o clinica modernă de oncologie pediatrică.”, scrie Paula Herlo într-o postare de pe Facebook.

Aşadar, cu un simplu mesaj la 8844, poţi ajuta la îmbunătăţirea condiţiilor în care copiii bolnavi de cancer vor fi trataţi. Prin trimiterea SMS-ului, faci o donaţie de 2 euro lunar şi ea poate fi oprită cu mesajul ”SPITAL STOP” la numărul 8844.