Prinţul Charles a uitat de conduită şi a oferit un moment uman devenit viral GALERIE FOTO

Participant la unul dintre cele mai importante evenimente ale Casei Regale a Marii Britanii, prinţul Charles a lăsat pentru câteva momente la o parte eticheta şi a fost observat râzând în hohote alături de cumnata sa, chiar dacă cei doi erau înconjuraţi de crema nobilimii britanice.

17 iun. 2022, 23:43

Prințul Charles a fost prezent alături de partenera sa, Camilla, și alți membri ai familiei, cursa anuală de cai Royal Ascott, care se desfășoară în regiunea Ascot, Berkshire, unul dintre evenimentele cu tradiţie al calendaruui Casei Regale.

Cursa regală de cai Royal Ascott generează în fiecare an o adevărată frenezie și mii de britanici se străduiesc să prindă din timp un bilet în cadrul acestui spectacol ecvestru fabulos.

Pentru Prințul Charles este deja o tradiție să participe la eveniment, iar anul acesta succesorul la tronul Marii Britaniei s-a simțit atât de bine încât a renunțat pentru câteva momente la tot ce înseamnă conduită regală. Prințul a fost surprins în timp ce se distra, glumea și vorbea cu ceilalți invitați din loja regală și părea că nici măcar nu mai dă atenție evenimentului în sine, potrivit Click.

Într-o discuţie cu cumnata sa, contesa Sophie de Wessex, soția contelui Edward, fratele prințului, Charles și contesa au părut că uită conduita evenimentul la care participă, unul dintre cele mai importante printre nobilimea britanică, şi s-au lăsat purtaţi de voia bună, râzând cu gura până la urechi.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Mircea Bravo după ce s-a însurat: „Acum am cu cine să împart energia pozitivă”

Prințul Charles a vizitat la sfârșitul lunii mai România, pentru a lansa cel mai mare proiect de regenerare a pădurilor din Europa. Momentul s-a desfășurat pe 30 mai, la Sibiu, unde Charles a ținut un discurs emoționant în care a făcut referință și la războiul din Ucraina.

„Această conferinţă are loc în timp ce peste graniţă, teritoriul Ucrainei este invadat. Am văzut cu ochii mei că reacţia României a fost remarcabilă, atât în ceea ce priveşte umanitatea, cât şi imensa generozitate.

Gândurile mele se îndreaptă către toţi ucrainenii şi mă rog pentru ei şi sunt mândru că organizaţiile cu care am colaborat ani de zile au făcut mari eforturi pentru a oferi sprijin. Este o tragedie de proporţii imense, faptul că suntem martori la atâta moarte, distrugere şi suferinţă, când de fapt ar trebui să lucrăm alături pentru a contracara cea mai mare urgenţă planetară cu care s-a confruntat lumea”, a declarat Prințul Charles, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Tabloul de Grigorescu, din colecţia Reginei Elisabeta, vândut la licitaţie. Un cumpărător a plătit aproape 200.000 de euro pe preţioasa operă