Prinţul Charles, cadouri pentru angajaţi şi prieteni în valoare de 200.000 de euro

Cum nu mai este mult până la Crăciun, atât celebrităţile lumii sau oamenii obişnuiţi încep să colinde magazinele pentru a găsi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. De la această regulă nu se abate nici regele Charles, care deja le-a luat cadouri anhajaţilor şi prietenilor săi.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 13:07

Prinţul Charles le-a pregatit încă de pe acum cadourile de Craciun atât prietenilor, cât şi angajaţilor săi. Prinţul s-a gândit ca anul acesta cadourile oferite să fie unele practice. Astfel că prinţul Charles a comandat 350 de genţi de voiaj personalizate, pentru care a plătit 175.000 de lire sterline, mai exact 200.000 de euro.

Camilla, soţia prinţului Charles, la un pas de un divorţ scump, de 350 de milioane de dolari

Fiind extrem de generos, prinţul a dorit ca anul acesta cadourile oferite de către el să fie unle cu totul şi cu totul speciale. Genţile de voiaj sunt realizate manual din lână în carouri şi finisate cu piele de cea mai bună calitate.

De asemenea, aceste genţi sunt personalizate pentru fiecare persoană în parte, au semnătura Prinţului de Wales şi insigna prinţului Charles, ca decor. Pentru a fi gata la timp, genţile de voiaj au început fi fabricate de anul trecut.

Citeşte şi  Prinţul Charles împlineşte 66 de ani