Prinţul Charles către fiul său, William: Eşti PREA PROST ca să fii REGE GALERIE FOTO

Lupta pentru un eventual transfer de putere la Buckingham se ascute. O publicaţie a pus paie pe foc, dezvăluind recent că prinţul Charles, moştenitorul coroanei regale britanice, ar fi avut o ceartă cu fiul său cel mare, William, care, se pare, ar râvni să moştenească tronul rgatului "peste capul" tatălui său.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 12:03

În sânul familiei regale britanice a început de pe-acum lupta pentru putere. Publicaţia Globe a dezvăluit că  prinţul William ar vrea să urce pe tronul Marii Britanii mai curând decât i s-ar cuveni. Mai precis, el aspiră ca bunica lui, regina Elisabeta a II-a, să îi transfere lui, direct, coroana, iar dacă suverana nu va mai fi în viaţă, să fie el înscăunat, în locul tatălui său.

Citeşte şi Gafă la Casa Regală: Prinţul Charles l-ar fi asemănat pe Putin cu Hitler VIDEO

Astfel, scrie Globe, între tată şi fiu ar fi fost un schimb de replici foarte aprins şi s-ar fi rostit chiar şi cuvinte extrem de jignitoare. „Eşti prea prost ca să fii rege. Să bagi asta bine la cap!…”, i-ar fi spus Charles, scos din pepeni, lui William.

Publicaţia nu precizează amănunte despre cum s-ar fi ajuns la asemenea discuţii între cei doi moştenitori în linie dreaptă la tronul Marii Britanii. Dar aceeaşi publicaţie speculează faptul că la mijloc s-ar afla Camilla, soţia prinţului Charles, care ar face presiuni asupra soţului său să îşi consolideze dreptul de primul moştenitor al coroanei regale.

Citeşte şi Îngrijorare în familia regală: Prinţul William, suspect de o boală mortală FOTO

De fapt, Camilla este cea mai interesată ca Charles să urce cât mai repede pe tronul regatului, pentru că astfel s-ar schimba şi statutul ei,  cel mai înalt din regat, între femei. Camilla nu ar vrea să o vadă pe tânăra soţie an prinţului William, Kate Middleton, ocupându-i locul.

Adevărat sau nu, aşa cum a arătat istoria, tronurile regale au fost întotdeauna surse de urzeală. De ce ar fi mai presus tocmai tronul Marii Britanii?…