Prinţul George de Cambridge primeşte la botez o pajişte în Transilvania

Copiii primesc adeseori flori la botezul lor. Prinţul George de Cambridge va primi însă o pajişte cu flori sălbatice pe dealurile Transilvaniei, a făcut cunoscut marţi un prieten al prinţului Charles, bunicul acestuia, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 20:32
Prinţul George de Cambridge primeşte la botez o pajişte în Transilvania

‘Dacă am trimite flori, s-ar ofili, aşa că este un cadou simbolic’, a declarat contele Tibor Kalnoky pentru The Associated Press.

Citeşte şi Bebeluşul regal britanic va avea şase naşi de botez. Cine îi vor fi părinţii spirituali

‘Florile sălbatice sunt la fel de fragile ca nou-născuţii. Acest cadou va proteja zona respectivă şi va contribui la sensibilizarea opiniei publice pentru ca florile rare să fie protejate’, a mai spus Kalnoky, un prieten ecologist al prinţului Charles, care are grijă de o proprietate din Transilvania a fiului cel mare al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Tibor Kalnoky a fost invitat la nunta tinerilor părinţi ai lui George, prinţul William şi Catherine Middleton.

Moştenitorul tronului britanic, prinţul Charles, este îndrăgostit de viaţa în mediul rural din România şi vizitează această ţară în fiecare an.

Fiul cel mic al lui Charles, Harry, a petrecut în 2012, împreună cu mai mulţi prieteni, sărbătorile de Paşte în Valea Zălanului (judeţul Covasna), localitate unde tatăl său a cumpărat mai multe proprietăţi.

Citeşte şi O fărâmă de viitor: Vezi cum va arăta bebeluşul regal în adolescenţă