Prinţul George împlineşte 9 ani. Cum arată acum strănepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Prinţul George împlineşte astăzi 9 ani. Cu această ocazie, Ducele şi Ducesa de Cambridge au marcat această zi importantă cu o nouă fotografie cu fiul lor cel mare, pe care au publicat-o pe reţelele de socializare.

22 iul. 2022, 11:36
Prinţul George împlineşte 9 ani. Cum arată acum strănepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Prinţul George împlineşte 9 ani. Ducele şi ducesa de Cambridge au publicat o nouă fotografie pentru a marca aniversarea.

Prinţul George împlineşte astăzi 9 ani

Fotografia cu prinţul George a fost realizată de Kate Middleton în timpul unei vacanţe, în Marea Britanie, la începutul acestei luni, potrivit Kensington Palace.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a apărut la balcon, la propriul Jubileu. Monarhul și-a inspectat trupele alături de vărul său, Ducele de Kent VIDEO

Publicarea unor portrete ale strănepoţilor Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a venit tradiţia în familia regală. La începutul acestui an, Ducele şi ducesa de Cambridge au dat publicităţii o fotografie cu fiul lor cel mic, Prinţul Louis, realizată tot de Kate Middleton pe o plajă din Norfolk, cu ocazia împlinirii vârstei de 4 ani.

Citeşte şi: Imagini nemaivăzute cu regina Elisabeta a II-a, din tinereţe. A apărut un nou documentar BBC

Prinţul George este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, William, şi bunicul său, Charles.